Malzemeler :

*500 gram tavuk kıyması
*1 yumurta
*2 yeşil soğan
*1 çay kaşığı köri
*tuz
*karabiber
*galeta unu

Dip Sosu için :

*1 kase yoğurt
*1 yeşil soğan
*1 tutam dereotu
*1 tutam nane
*1 közlenmiş kırmızı biber
*zeytinyağı
*tuz

Hazırlanışı

Yeşil soğanı doğrayın. Tavuk kıymasına yeşil soğanı koyun. Yumurtayı, tuzu, karabiberi ve köriyi koyup karıştırın.
Kıvamı koyulaştırmak için galeta unu dökün. Kıvama gelince yuvarlak köfteler yapın. Yoğurdu çırpın. Soğanı, dereotunu, naneyi ve kırmızı biberi doğrayın. Hepsini yoğurdun içine katın.

Zeytinyağını ve tuzunu döküp karıştırın.