Malzemeler :

  • Kreması İçin:
    1 Lt. Süt
    1 Su B. Söke Un
    1,5 Su B. Toz Şeker
    2 Parça Damla Sakızı
    125 Gr. Margarin
    • Sosu İçin:
      2,5 Su B. Süt
      1 Poşet Çilelkli Puding
      1 Kase Dondurulmuş Çilek
      • Üzeri İçin:
        Damla Çilekli Çikolata
HazırlanışıTavuk göğsünü hazırlamak için bir tencerede margarini, unu, şekeri, sütü ve damla sakızını koyup karıştırıyoruz.
Sosu hazırlamak için başka bir tencerede sütü ve çilekli pudingi karıştırıyoruz.
Karıştırırken topaklanmamasına özen göstermeliyiz. Dondurucudan çıkarttığımız çilekleri doğrayıcıdan geçiriyoruz ve hazırladığımız pudingin tenceresine koyuyoruz.
Cam kabımıza önce tavuk göğsünü daha sonra çilekli sosu döküyoruz. Üzerini çilekli damla çikolatamızla süsleyip soğumaya bırakıyoruz.

100 - Çilekli Damla Sakızlı Tavuk Göğsü