Windows 7 Hakkında Herşey
-
Yazar: 2009-09-19
Windows 7 Hakkında Herşey
Bu yazıda Windows 7 Hakkında İpuçları, Öneriler ve Kişiselleştirme Hakkında Bilgi verilmiştir... Siz Hala Windows 7 Denemediyseniz Hemen Baştan Başlayalım...
Önce Sistem Gereksinimlerini Verelim ;
- Processor: 1 GHz 32-bit or 64-bit processor
- Memory: 1 GB of system memory
- Hard drive: 16 GB of available disk space
- Video card: Support for DirectX 9 graphics with 128MB memory (in order to enable Aero theme)
- Drive: DVD-R/W drive
- Internet connection (to download the Beta and get updates)
Ve Windows 7'i İndirerek Başlayalım.
RC Sürüm
3 . Görsellik
Masaüstünde Sağ Tıklayarak "Personalize" ye Tıklayın.
Sol Tarafta Bulunan " Change Desktop İcons " a Tıklayın.
Buradan Masaüstünde Bulunmasını İstediğiniz İconları Seçip Ok'a Basın.
Yine Sol Tarafta Bulunan "Change Mouse Pointers" a Tıklayın ve Mouse İcon Seçip Ok'a Basın.
Personalize Penceresinden İstediğiniz Temayı Seçebilirsiniz Yada Altta Bulunan Renk Seçenekleri İle Kendiniz Renk Düzenini Sağlayabilirsiniz...
# 5 : Sistem, Driver ve Güvenlik
Windows 7 İle Bütün Driver'larım Yüklü Olarak Geldi Bende, Tabi Sizlerde Bazı İstisnalar olabilir bunuda Beta Olmasından Diyebiliriz Şimdilik. Ve Şunuda Belirtmek İstiyorum Nvidia ve Ati Bazı Driverlarını Windows 7 Uyumlu Yapmış Bunu Sizin Aramanız Gerekmiyor, Windows Update İle Kendi Bulup Yüklüyor.
Güvenlik ;
Windows 7 Beta'da Şuan İçin Bütün Anti-Virüs Programları Çalışmamaktadır. Anti-Virüs Programları İşletim Sistemiyle Birlikte Çalıştıklarından Dolayı Uyumlulukları Önemlidir ve Şuan İçin Aşağıdaki Adresdeki Anti-Virüsler Çalışmaktadır. İleriki Günlerde Bu Listenin Genişleyeceğini Tahmin Ediyorum Ama Şimdilik Buradan Bakabilirsiniz...
Güncelleme : 2017-05-22
Bölüm: Windows İşletim Sistemleriİlgili Konular