MALZEMELER


* 3 tane yufka
* 2 adet tavuk göğsü
* 5-6 yemek kaşığı tereyağı
* 1 su bardağı ceviz içi
* 2 diş sarımsak
* 2 su bardağı yoğurt
* 1 yemek kaşığı pul biber

Yapılışı:

1 - Yufkaları tek tek tepsiye yayarak orta ısılı bir fırında kurutun.Kuruyan yufkaları bir servis tepsisine (borcama) kırarak yerleştirin.
2 - Aralarına dävülmüş cevizin yarısını koyun.
Tavuğu sekiz bardak suda haşlayıp didikleyin. Yufkaların üzerine sıcak tavuk suyunu her tarafını ıslatacak şekilde dökün.Tavukları üzerine yerleştirin. Kalan cevizi de tavukların üzerine serpin.
3 - Tabağa servis yaptıktan sonra üzerine sarımsaklı yoğurt ve yağda kızdırılmış biber dökün.