Taze Soğanlı Lorlu Gözleme Tarifi
-
Yazar:
2009-08-12

MALZEMELER:
* 6 adet yufka
* yarım kg taze soğan (küçük doğranmış)
* yarım kg lor peyniri
* tuz, karabiber, kırmızı pulbiber, çok az sıvıyağ
YAPILIŞI:
1. Soğanları, loru ve baharatları karıştırın.
2. Bir yufkayı ikiye kesin, bir parçanın içine iç harçtan koyun ve önce uzun kenarı sonra kısa kenarları içe doğru kapatın.
3. Çok az sıvıyağ sürdüğünüz kalın tabanlı bir tavada pişirin.
4. Tüm yufkaları aynı şekilde hazırlayıp servis edin.
Güncelleme : 2018-12-15
İlgili Konular
-
-
-
Okunma: 2801 - Yorum: 0 -
Amp
Kullanıcı Oylaması: 0/5 - 0