Malzemeler:

1 su bardağı katı yağ
300 gram şeker
2 yumurtanın beyazı
1 tatlı kaşığı vanilya
2 su bardağı un
2 çorba kaşığı mısır nişastası

Yapılışı:

Önce fırınınızı orta sıcaklığa getirip ısıtn, fırın tepsisini yağlayın, derin ve geniş bir kapta yağ ve şekeri iyice ve köpük köpük bir kıvama gelene kadar çırpınız, yumurta akını ve vanilyayı ekleyip iyice karıştırın, daha sonra un ve mısır nişastası karışımını hamur pekleşinceye kadar azar azar katarak karıştırın. Hamuru 21 eşit parçaya bölün, bu parçaları top gibi yuvarlayarak 5er santim aralıklarla yağlanmış tepsye dizin. Hamur toplarını çatalın uç kısmıyla yayvanlaştırın, tepsiyi ısınmış fırına sürüp 15-20 dakika altın sarısı renginde pişirin.