Malzemeler

2 Çorba kaşığı kahve
100 gr bitter çikolata
4 Adet yumurta
6.5 Çorba kaşığı tozşeker
1 Çorba kaşığı kakao

Krema için :

1.5 Çorba kaşığı süt
25 gr rendelenmiş beyaz çikolata
2 Çorba kaşığı kahve
6.5 Çorba kaşığı pudra şekeri
5 Çorba kaşığı tereyağı veya margarin
2 Adet muz

Hazırlanışı

Fırını 180 derecede ısıtın ve bir fırın tepsisini yağlı kağıt ile kaplayın.
2 Çorba kaşığı kahveyi 1 çorba kaşığı su ile karıştırın.
Bitter çikolatayı eritip, soğumaya bırakın.
Yumurta sarılarını şeket ile mikserde çırpın.
Çikolata ve kahveyi yumurtalı karışıma katın.
İyice çırptığınız yumurta aklarını da ekledikten sonra fırın tepsisine dökün ve 15 dakika pişirin.
İyice piştikten sonra üzerine kakaoyu serpin ve üstüne bie tabaka daha yağlı kağıt koyarak rulo haline getirin.
Kremayı yapmak için beyaz çikolatayı eritin.
Süt ve kahveyi de ekledikten sonra soğumaya bırakın.
Geniş bir kasede pudra şekeri ile yağı çırpın ve beyaz çikolatalı karışıma ekleyin.
Soğumuş keki yağlı kağıtlardan ayırın.
Kremayı üzerine döktükten sonra muzları baylamasına yerleştirin ve rulo yapın.
Üzerini pudra şekeri ile süsledikten sonra servis yapın