Malzemeler

2 Adet yumurtanın sarısı
1 Çorba kaşığı şeker
3 Yaprak jelatin
1 Su bardağı koyu kıvamlı çilek suyu
1 Su bardağı kremşanti
1 Paket hazır pandispanya


Hazırlanışı

Yumurtanın sarılarını ve 1 çorba kaşığı şekeri derin bir kaba alın. Mikserle çırparak kabartın. Ayrı bir kapta çok az sıcak suyla eritilmiş 3 adet yaprak jelatini 1 su bardağı koyu kıvamlı çilek suyuyla karıştırın. Sonra bu karışımı yumurtalı karışımın üzerine ekleyin. Tahta bir spatula yardımı ile ağır ağır karıştırın. Klipsli bir kek kalıbının içine 1 santim kalınlığında kestiğiniz pandispanyayı yerleştirin.

Üzerine hazırladığınız krem şantili karışımı ekleyin. Pasta bıçağı ile üzerini düzleyin. Buzlukta donana kadar bekletin. Dilerseniz üzerine jöle sürün ve dilimleyerek servis yapın.