Malzemeler

1.5 Kilo vişne
450 ml. vişne suyu
180 gr tozşeker
2 Paket puding tozu
750 ml. kremşanti
1 Adet 26 santin çapında çikolatalı pandispanya
6 Yemek kaşığı rendelenmiş çikolata
100 gr vişne reçeli(tanesiz)

Hazırlanışı

Vişneleri yıkayın ve çekirdeklerini ayıklayın.
12 Adet vişneyi süslemek için ayırın.
400 ml. vişne suyunu, vanilyalı puding tozu ve 80 gr şekerle pakette verilen tarife göre pişirin.
Sıcakken vişneleri ilave edip, soğumaya bırakın.
Pandispanyayı tırtıllı bir bıçakla yatay olarak 3 tabakaya kesin.
Her tabakaya kalan 50 ml vişne suyunu gezdirin.
Reçeli ısıtın ve altta kullanacağınız iki tabakanın üstüne sürün.
Kremşantiyi kalan şekerle katı kıvama gelene kadar çırpın.
Hazırladığınız kremanın çeyreğini ayırın.
Kalanını 4 yemek kaşığı rendelenmiş çikolata ile karıştırın.
Vişne reçeli sürdüğünüz pandispanya tabakalarının üzerine vişneli karışım ve kremşanti koyun.
Tabakaları üst üste yerleştirin.
En üste ayırdığınız krem şantiyi sürün.
Kalan kremşanti ile 12 adet vişne taneleri ve kalan çikolata ile süsleyin.
Soğuduktan sonra servis yapın.