Malzemeler :

2 su bardağı buğday unu
1 su bardağı kepek
1 su bardağı esmer toz şeker
2 yumurta
100 gram tereyağı
1 paket kabartma tozu

1 çorba kaşığı toz fındık
1 su bardağı tane fındık
1 çay kaşığı tarçın

ÜZERİ İÇİN:
1 su bardağı iri kırılmış fındık

Hazırlanışı :

Karıştırma kabına 2 su bardağı buğday ununu alın.Üzerine 1 su bardağı kepek ilave edin.Un ve kepeği karıştırın.Ortasını açın ve içine 1 su bardağı esmer toz şeker ilave edin.Üzerine 100 gramtereyağı ilave edin.Üzerine 2 adet yumurta kırın.Üzerine 1 çay kaşığı tarçın ,1 paket kabartma tozu,toz fındık ilave edin kurabiye hamurunu yoğurun.1 su bardağı tane fındığı iri olarak kırın.

Hamurun kıvamına göre yoğurt ilave edin ve yoğurmaya devam edin.Kurabiye hamuru elinizle parçalar kopartıp elinizle yuvarlayıp ve kurabiyenin fındık parçalarına batırıp fırın tepsisine dizin.,Kurabiyeyi önceden ısıtılmış olan 170 derecelik fırında pişirin.