Malzemeler

2 Su bardağı süt
3 Adet yumurta
Yarım paket margarin
1 Çay kaşığı karbonat
1.5 su bardağı rendelenmiş beyaz peynir
3 Adet yufka
100 Gr ince doğranmış salam
2 Adet domates
2 Adet sivribiber
Çörekotu
Tuz
Karabiber

Hazırlanışı

Öncelikle 2 su bardağı sütü bir kaseye alın.
Yumurta, yarım paket erimiş margarin, tuz, karabiber ve 1 çay kaşığı karbonatı koyup çırpın.
Bu karışıma 1.5 su bardağı rendelenmiş beyaz peynir, küçükçe kesiğiniz yufka parçaları, doğranmış salam, domates ve biberleri ekleyin.
Krıştırıp 30 cm çapında yağlanmış tepsiye dökün.
Üzerine çörekotu serpin.
Orta ısılı fırında pişirip, sıcakken servis yapın.