Malzemeleri:

8 yaprak milföy
3 su bardağı süt
1 su bardağı tozşeker
3 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı nişasta
1 yumurta sarısı
1 paket vanilya
1 limon kabuğu rendesi
2 muz

Üzeri için Malzemeleri:

pudra şekeri

Yapılışı:

4 yaprak milföyü yanyana koyup birleştirerek merdane ile inceltin. çatalla iyice delip tepsiye alın. diğer hamurlara da aynı işlemi yapın. 170 derecede pişirin. diğer tarafta sütü tencereye alın. İçine yumurta sarısını, tozşekeri, unu, nişastayı vanilya ve limon kabuğu rendesini alıp pişirin. 4 parça milföyün üzerine kremayı alın.muzun yarısını dilimleyerek arasına yerleştirin. Diğer 4 parçayı üzerine kapatın. kalan muzları dizin ve bolca pudra şekeri eleyin. Dilimleyerek servis yapın.