Malzemeler

2 demet pazı
1 su bardağı bulgur
2 çorba kaşığı pirinç
2 soğan
1 çorba kaşığı domates salçası
1 çorba kaşığı biber salçası
2 çorba kaşığı reyhan
1 tutam maydanoz
1 tutam dere otu
Sıvıyağ
Tuz, karabiber
Su

Üzeri İçin

Sarımsaklı yoğurt
1 çorba kaşığı tereyağı
Toz kırmızı biber

Hazırlanışı

Soğanları çok ince kıyım yapıyoruz yıkanmış pirinç ve bulgurun içine hazırladığımız reyhanı domates ve biber salçasını ilave ediyoruz, doğranmış maydanoz ve dereotunu doğranmış soğanı da ilave edip üzerine bir miktar sıvı yağ tuz ve karabiber ilave ederek iç harcı hazır hale getiriyoruz.Sıcak suya batırıp çıkardığımız pazıların içine harçtan koyarak muska şeklinde sarıyoruz. muska şeklini vererek tencereye yerleştiriyor üzerine su ve yağ ilave ederek pişmeye bırakıyoruz. Servis sırasında üzerine sarımsaklı yoğurt dökebilirsiniz.