Malzemeler

2 adet yumurta
1 su bardağı şeker
150 gr margarin
1,5 su bardağı fındık içi
3 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya

1 paket çikolata sosu

Yapılışı

Oda sıcaklığındaki margarin bir kaba alınır üzerine yumurta ve şeker eklenir.Birbirine iyice yedirilerek yoğurulur.Ardından fındık içi,un,vanilya ve kabartma tozu ilave edilir.Kulak memesi yumuşaklığında elde edilen hamur yarım saat difrizde bekletilir.Çıkarıldıktan sonra biraz unla tekrar yoğurulur ve küçük top şekli verilerek ortası baş parmakla bastırılarak çukur oluşturulur.180 dercedeki fırında pişirilir. Pembeleşmeden çıkarılır.Ortası çıkur olan kısımlara çikolata sosu dökülür.Afiyet olsun...