MALZEMELER:

2 adet yumurta

1 su bardağı pudra şekeri

1 paket oda ısısında margarin

2 paket buğday nişastası

1 su bardağı un

1 paket vanilya, yarım paket kabartma tozu

1 çorba kaşığı kakao, 3 kare paket bitter çikolata

HAZIRLANIŞI:

Yağ, şeker ve yumurtayı derin bir kapta karıştırın. Nişasta, vanilya, un ve kabartma tozunu ekleyin ve yoğurun. Yoğrulan hamurdan limon büyüklüğünde bir parça ayırın. Geri kalan hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve içli köfte gibi parmaklarınızla bastırarak içini oyun. Çikolataları kare kare kırın ve içini oyduğumuz hamurun ortasına yerleştirip kese gibi büzerek ağzını kapatın. Tüm malzemeyi bu şekilde kullanarak tamamladıktan sonra kenara ayırdığımız limon büyüklüğündeki hamura kakaoyu ekleyip iyice yoğurun ve küçük parçalar kopararak elinizle ip şeklini verin. Bu iplerle her bir kesenin etrafını çevirin. Geri kalan kakaolu hamurları tekrar ip gibi uzatıp kurdale şeklini verin ve kurabiyenin kenarına hafifçe bastırarak tutturun. 170 dereceli ısısnmış fırında pembeleşinceye kadar pişirin.