Malzemeler :

2 p. kakaolu bisküvi
1 su bardağı krema
1 p. vanilya
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı fındık
1 çay bardağı kuru üzüm
1 limon kabuğu rendesi
100 gr bitter çikolata

Kıvamını ayarlamak için:

süt (göz kararı)

Üzeri için:

kakao

Hazırlanışı :

Kakaolu bisküvileri iyice parçalayıp ufalayın.Üzerine erimiş çikolatayı,kremayı,pudra şekerini,kırılmış fındıkları,kuru üzümü, limon kabuğu rendesini ekleyip iyice karıştırın.Süt ilave ederek elle şekillenecek bir kıvama getirin. Daha sonra içine streç film serilmiş kalıplara paylaştırıp elinizle bastırın. Dolabınızın buzluk bölümünde en az 1 saat dinlendirin. Daha sonra ters çevirerek kalıplardan çıkartın.Üzerine bolca kakao eleyin. Soğuk servis yapın.

1975 - Kolay Rokoko (Resimli) - Rokoko