Yöresel Yemekler - Madımak - Delinetciler Portal
+ Hemen Yorum Yap

Yöresel Yemekler - Madımak

  1. Malzemeler

    1.5 kilo Madımak
    Bir kase yoğurt
    150 gram Pastırma
    Bir iki diş sarımsak
    Tuz, biber, yağ, salça

    Yapılışı

    1.5 kg. madımak temizlendikten sonra satırla kıyılarak iyice küçültülür. Bir tencereye yağ, salça, pastırma konularak kavrulur.

    Kıyılan madımak üzerine ilave edilir. 15 dakika pişirildikten sonra servis yapılır. Sarmısaklanmış yoğurt isteğe göre sos olarak kullanılır.




     Konuyu Beğendin mi?
  2. 2008-08-02 #2
    aferin böle devam et abece :)

  Okunma: 3012 - Yorum: 1 - Amp
Kullanıcı Oylaması: 5/5 - 1