Malzemeler

100 gram arzu ettiğiniz türlerde biber
300 gram tavuk bonfilesi
Tuz, Karabiber (taze çekilmiş)
1 yemek kaşığı sıvı yağ
250 gram yoğurt
4 adet tahta şiş
Yarım tatlı kaşığı kadar kırmızı toz biber
2 baş kuru soğan (100 gram)

Yapılışı

Bonfileleri ve biberleri yıkadıktan sonra kurulayın ve iri parçalar halinde doğrayın. Soğanları soyup yıkayın ve kalın halkalar şeklinde kesin. Bütün malzemeyi teker teker, tahta şişlere geçirin. Üzerlerine tuz ve karabiber serpin. 1 yemek kaşığı sıvı yağı tavada kızdırıp, orta hararetteki ateşte şişleri kızartın. Yoğurda tuz, karabiber ve kırmızı biber serpip, tavuk şişlerin yanında servis yapın.