Malzemeler:

1 Ç.K. Margarin
1 Ç.K. Tereyağı
¾ çay kaşığı kimyon
Bu karışımı 30 saniye kadar kısa bir müddet kavur.

DİĞER MALZEMELER :

½ kg Havuç Kalınca kibrit çöpü gibi doğranmış
1 Çay Kaşığı Zencefil (Ginger)
1 Kahve fincanı kıyılmış yesil biber
1 Çay Kaşığı Kişniş (Coriander)
¼ Çay Kaşığı Safran
6 Çorba Kaşığı Su


Yapılışı

Yukarıda yazılı malzemeyil erimiş kimyonlu yağa katınız ve havuçlar yumuşayana kadar orta ateşte pişiriniz.Kapak kapamayınız ve arada karıştırınız.

Muhtelif et yemeklerinde garni olarak servis edilir.

Afiyet Olsun.!…