Malzemeler

100 gram çiğ köftelik et,
200 gram çiğ köftelik bulgur,
5 diş sarımsak,
30 gram kuru soğan,
150 gram biber salçası,
50 gram domates salçası,
1 çay kaşığı nane,
1 çay kaşığı kimyon,
1 çay kaşığı karabiber,
1 çay kaşığı yenibahar,
3 çay kaşığı pulbiber,
100 gram yeşil soğan,
1 adet maydanoz.


HAZIRLANIŞI:


Önce salçalar bulgur, baharatlar birbirine katılır. Sarımsaklar iyice ezilerek ince doğranmış soğanla yoğurulur. Sonra çiğ köftelik et katılarak iyice yoğurulur. Soğan ve maydanoz ince ince doğranır hazırlanmış olan çiğ köftenin içine ilave edilir 3-5 dk. yoğurulur. Sonra köfte şeklinde sıkarak servis yapılır.