MALZEMELER

3.5 Su bardagi un
3 Adet haslanmis patates
1 Su bardagi erimis margarin
1 Adet yumurta
1 Tatli kasigi tuz
1 Paket kabartma tozu
Rendelenmis kasar peyniri
Içine:
Yarim kangal sucuk
1 Adet domates

YAPILIŞ TARİFİ

Haslanmis patatesi rendeleyin.
Un, 1 su bardagi erimis margarin, yumurta, 1 paket kabartma tozu ve bir
tatli kasigi tuzu karistirin.
Iyice yogurun.
Hamurdan ceviz büyüklügünde 12 parça koparin.
Bu arada iç malzemeyi hazirlayin.
Bunun için küçük dogranmis sucugu kendi yaginda kavurun.
Küçük dogranmis biber ve domatesle soteleyin.
Oval açtiginiz hamurlarin içine sucuklu harci koyun.
Hamuru rulo yapin.
Ay sekli verin.
Üzerine yumurta sarisi sürün.
Rendelenmis kasar peyniri serpin.
Orta isili firinda üzeri kizarana dek pisirin.