226 - Yeşil Elma Tatlısı

Malzemeler

3 su bardağısüt
20 adet petibör bisküvi
3 elma
3 çorba kaşığıtoz şeker
2 çay kaşığıtarçın
1 çorba kaşığınişasta
1 çorba kaşığıun
1 su bardağıtoz şeker
1 kase ceviz
üzeri için:
1 çay kaşığınescafe

Hazırlanışı:

Muhallebiniz için ilk önce tencereye 3 su bardağı soğuk sütü eklyin üzerine 1 su bardağı toz
şeker,1çorba kaşığı mısır nişastası ve 1 çorba kaşığı unu ilave edin çırpma teliyle devamlı
karıştırarak muhalebinizin pişirin.

Yeşil elmaları küp küp kesin ve tavaya aktarın üzerine toz şekeri,tarçını ve iri kırılmış cevizi
eklyip yarı kıvamda pişirin.

Borcama petibör bisküvinizi dizin üzerine elmalı harcı onun üzerine muhallebiyi ekleyip bu
işlemi büsküviler bitene kadar tekrarlayın.Üzerine nescafe serpin ve tatlınız soğumaya