Malzeme :

* 2 su bardağı bulgur
* 1,5 su bardağı su
* 1 yumurta
* alabildiği kadar un
* tuz, karabiber
* 2 çorba kaşığı tereyağı
* 3 yumurta
* tuz, pulbiber

Hazırlanışı :

Bulguru sıcak su ile demlemeye alın. Bulguru demledikten sonra karıştırma kabına alın. Biraz soğuduktan sonra üzerine 1 adet yumurta kırın. Üzerine alabiliği kadar un ilave edip yoğurun. Bulgurlu harçtan elinizle küçük parçalar kopartın. Tencereye sıcak suyu alın.Kaynayan suya bulgurlu topları alıp pişirin. Köfteniz piştikten sonra servis tabağın alın.

Tavaya 2 çorba kaşığı tereyağını alın ve 3 adet yumurtayı kırın. Bulgurlu köftelerin üzerine pişen yumurtaları ilave edip servis edin.