Malzemeler

1 su bardağı buğday
200 gramkuzu eti
1 kereviz
2 biber
2 kırmızı biber
1 havuç
1 patates
1 kase mantar
1 soğan
1 baş sarımsak
2 defne yaprağı
1 çorba kaşığısalça
1 çorba kaşığıbiber püresi
Tuz,karabiber
Zeytinyağı

HAZIRLANIŞI:


Tencerenize önce zeytin yağını ve soğanları alın. Sarımsakları da bütün olarak ekleyip soteleyin daha sonra salçayı ve biber püresini ekleyin. Biraz su ekleyin.sıra ile havuçları,mantarları, patatesleri,biberleri,kerevizleri ekleyin. Defne yapraklarını,tuzu,karabiberi ekleyin ve haşlanmış buğdayları de ekleyip pişmeye bırakın. En son kereviz yapraklarını da doğrayarak ekleyin. Çok sulu olmayan bol vitaminli nefis bir kış yemeği.