Malzemeler

1 havuç
1 sap
kereviz
1 sogan
1 çorba kasigi
elma sirkesi
500 gr taze
hindi gögüs eti
1
yumurta
3 ançüez filetosu
3-4 dal
maydanoz
Zeytinyagi,
tuz, karabiber

Yapılış Tarifi

Tencerede bol miktarda su kaynatin, dogranmis havuç, kereviz, sogan ve sirkeyi ekleyin. Bir kaç dakika daha kaynatip hindiyi ilave edin. Kisik ateste 45 dakika kadar pisirin.

Soguyunca suyunu süzüp çorba için ayirin. Kati pismis yumurtayi dograyin. Önceden 1-2 dakika suda bekletilmis ançüez, yumurta, maydanoz, sirke, tuz, karabiber ve zeytinyagini blendardan geçirerek krema haline getirin. Hindiyi dilimleyin ve sos ekleyerek servis yapin.
Beslenme Bilgileri Notlar1 Porsiyon 284 Kalori