Malzeme:

1 p. yulaflı bisküvi
100 gr tereyağı
1 p. krem şanti
1 su bardağı süt
bir kutu krem peynir
1 çorba kaşığımısır unu
1 ananas
1.5 su bardağı ananas suyu

Hazırlanışı:

Yulaflı bisküviyi un gibi ufalayın. Eritilmiş tereyağı ile karıştırıp bir çember kalıba bastırın.
Bu arada kremşanti ile sütü çırpın. içine labne veya krem peyniri ekleyin. İkisi de yoksa
2 veya 3 çorba kaşığı susuz yoğurtta ekleyebilirsiniz.Bu karışıma küp doğranmış ananasları
da ekleyin.ananas yerine şeftali veya kayısı da olabilir. Hepsini karıştırıp kalıptaki bisküvlerin
üzerine dökün. Üzerini düzeltip buzluğa kaldırın. Krema katılaşınça ananas suyunu mısır
nişastalı ile pişirip üzerine ılındıktan sonra dökün. Tekrar buzdolabında soğutun ve soğuk
ikram edin.