Malzeme:

3 yumurta
1 su bardağı tozşeker
1 p. margarin
1 limon kabuğu
1 p. kabartma tozu
alabildiği kadar un
2 çorba kaşığı üzüm
2 çorba kaşığı file fındık

üzeri için:
3 elma
1 tatlı k. tarçın
2 çorba kaşığıtozşeker
pudra şekeri

Hazırlanışı:

Önce karıştırma kasesene yumurtaları kıralım. yumuşatılmış margarini ekleyip birkaç kaşık un ekleyerek karıştıralım. margarin iyice eriyince limon kabuğu rendesini,toz şekeri,kabartma tozu ve un ekleyerek tart hamuru kıvamına getirelim. hamurdan bir portakal büyüklüğünde ayırıp buzluğa atarak sertleştirelim. içine birkaç kaşık daha un ekleyerek kıvamını daha sert yapabilirsiniz. geri kalan hamura file fındığı ekleyerek fırın kabına yayalım. diğer tarafta rendelenmiş elmayı pişirip soğutalım.içine tarçın ,üzüm ve tozşekeri ekleyelim. hamurun üzerine yayalım. buzluktan çıkarttığımız hamuru rendeleyelim. 170 derecede üzeri ve altı kızarana kadar pişirip üzerine pudra şekeri eleyerek ılık servis yapalım.