MALZEMELER:

3 su bardağı ince bulgur
3 patates
2 çorba kaşığı biber salçası
250 gram kıyma
tuz, karabiber
pul biber
İç harcı için:
350 gram kıyma
3 soğan
1 su bardağı ceviz
1 tutam maydanoz
tuz, karabiber
zeytinyağı

HAZIRLANIŞI:

Karıştırma kabına 3 su bulguru alın üzerine
geçecek kadar sıcak su ekleyin üzerini kapatın.
Bulgur demlenin üzerine 250 gramkıyma ekleyin.
Üzerine haşlanmış patasesi rendeleyin.Üzerine
2 çorba kaşığı biber salçası ilave ederek yoğurun.
İç harcı için tavaya küp keslimiş 3 adet soğanı alın.
Üzerien kıymayı ekleyin.Üzerine 2 su bardağı ceviz
1 tutam maydonoz ekleyerek bir iç harç oluşturun.
Yuvarlak bir fırın tepsisine bulgurlu harcı yayın.
Üzerine kıymalı harcı yayın.
Üzerine tekrar bulgurlu harcı yayarak kapatın.
Önceden ısıtılmış 190 derecelik fırında pişirin.