Malzeme

2 paket mısır nişastası
1 su bardağı un
1 su bardağı pudra şekeri
250 gr yumusak margarin
1 yumurta
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı kakao

Arası İçin: 15 adet bitter yada madlen çikolata

Yapılışı


Şekeri yağı ve yumurtayı yoğurun.Nişasta ve unu azar azar ekleyip yoğurmaya devam edin.Hamuru ikiye bölün.Yarısına kakao ekleyip yoğurun...Çeşitli şekillerde olan kalıplarınızla şekil verin.Yağlanmış fırın tepsisine dizin.170 derece de 20 dk kadar pişirin. Bu arada (BENMARİ USULÜ) çikolatalarımızı eriteceğiz. Bir kaba su koyun. Çikolatalarınızı koyduğunuz kabı içine oturtun.Dikkat edin kabınız kuru olacak.Eğer bir damla bile su olursa çikolatalarınız istediğiniz gibi olmaz.Bozulur...Ocağı yakın.1 yemek kaşığı sıvı yağı çikolatalarınızın üstüne dökün.Eriyene kadar bekleyin.(Sıvıyağ çikolatalara parlaklık verir).Fırından çıkardığınız kurabiyelerin üstüne erimiş çikolata sürün.Diğer aynı olan şekli üstüne kapatın.Eğer çikolatalı sos kaldıysa üzerilerine dökün.