Malzemeler

500 gr kıyma
1 adet dana ciğeri gömleği
1 soğan
Yarım demet maydanoz
1 dilim bayat ekmek
Pulbiber
Yenibahar
Tuz, karabiber

Bir kapta kıyma, ıslatılmış ekmek içi, rendelenmiş soğan ve kıyılmış maydanozu iyice yoğurun. Tuz, kırmızı pulbiber, yenibahar ve karabiber ilave edin.

Sıcak suda ıslatarak yumuşattığınız ciğer gömleğini 6 cm genişliğinde kare parçalara bölün.

Her bir gömlek parçasına 1,5 ceviz büyüklüğünde yuvarladığınız köfteleri yerleştirin.

Küçük yuvarlak şeftali şeklinde bohçalar yapın. Köfteleri, ızgara üzerine düzgün yüzeyleri üste gelecek şekilde dizin.

Ateşte ya da fırında fazla kızartmadan pişirin. Patates kızartması ile servis yapabilirsiniz