Malzemeler

80 Gr tavuk göğüs (küp şeklinde doğranmış ve haşlanmış)
2 Çorba kaşığı haşlanmış pirinç
1 diş sarmısak (ince kıyılmış)
1 Çay kaşığı zeytinyağı
1 Çay kaşığı rendelenmiş soğan
1 Çorba kaşığı lıght kaşar peyniri (rendelenmiş)
1 Çorba kaşığı kıyılmış maydonoz
1 Talı kaşığı limon suyu yada nar ekşisi
Tuz
Karabiber
2-3 Adet kiraz domates (süslemek için)

Yapılışı :

Bir kabın içerisinde haşlanmış tavuk eti, yağ, maydonoz, soğan, tuz,
k.biber ve limon suyunu iyice karıştırın
Haşladığınız pirinci servis tabağına alın
Üzerine hazırladığınız karışımı ekleyin ve iyice karıştırın