Facebook'ta Hesabı Dondurmakla Silmek Arasındaki Fark Nedir? - Delinetciler Portal
+ Hemen Yorum Yap

Facebook'ta Hesabı Dondurmakla Silmek Arasındaki Fark Nedir?

  1. Hesabınızı dondurursanız:
    • Profiliniz ve ilişkili tüm bilgileriniz Facebook hizmetinden anında kaybolur.
    • Facebook'taki kişiler aramalarda sizi bulamaz veya bilgilerinizi göremez.
    • Gelecekte Facebook'a geri dönmeyi isteyebileceğiniz ihtimaline karşı profil bilgilerinizi (arkadaşlar, fotoğraflar, ilgi alanları vb.) kayıtlı tutarız. Hesabınızı yeniden etkinleştirmeyi seçerseniz, her şey bıraktığınız gibi görünecektir.



    Birçok insan hesaplarını geçici nedenlerle kapatmakta ve Facebook'a geri döndüklerinde profillerini bıraktıkları gibi bulmayı beklemektedir. Bu seçenek size ayrılma ve istediğiniz zaman geri dönme esnekliği sağlamaktadır.

    Hesabınızı kalıcı olarak silerseniz:

    • Hesabınıza yeniden erişim elde edemezsiniz.
    • Hesapla ilişkili tüm kişisel kimlik bilgileri veritabanımızdan silinir. Bunlara adınız, e-posta adresiniz, posta adresiniz ve anlık mesajlaşma rumuzunuz gibi bilgiler dahildir.
    • Bazı malzemelerin kopyaları (fotoğraflar, notlar vb.) teknik sebeplerle sunucularımızda kalabilir, ancak bu malzeme kişisel olarak ayırt edilebilir her türlü içerikten arındırılır ve Facebook'u kullanan diğer insanlar tarafından erişilemez hale gelir.



    Not: Facebook, dondurulmuş veya silinmiş hesaplarla ilişkili içerikleri kullanmaz.



     Konuyu Beğendin mi?
  2. 2012-12-09 #2
    Hesabimi dondurdugumda diger arkadaslarimin resim ya da gonderilerinde yer alan goruslerim ve begenmelerim de gorunmez mi?

  3. 2013-02-21 #3
    Alıntı:
    Misafir Nickli Üyeden Alıntı
    Hesabimi dondurdugumda diger arkadaslarimin resim ya da gonderilerinde yer alan goruslerim ve begenmelerim de gorunmez mi?
    evet hepsi kaybolur.

  Okunma: 2095 - Yorum: 2 - Amp
Kullanıcı Oylaması: 0/5 - 0