1. gün
Kahvaltıda: Yulaflı elma rendesi (porridge), 1 adet ceviz, şekersiz çay
Yulaflı elma için malzemeler: 2 yemek kaşığı dolusu yulaf ezmesi, 1 adet kırmızı elma rendesi, 1 çay kaşığı tarçın, malzemelerin üzerini geçecek kadar su. Hazırlanışı: Tüm malzemeleri karıştırarak teflon tencerede kaynatın. Üzerine 1 adet dövülmüş ceviz serpiştirin.

Öğle yemeğinde: Izgara tavuk, salata ( 1 tatlı kaşığı yağ)
Ara öğünde (16.00-17.00): 1 adet elma, 1 kutu probiyotik yoğurt
Akşam yemeğinde: 6 yemek kaşığı ıspanak (yasemin pirinçli olabilir), 1 dilim ekmek, 1 kutu probiyotik yoğurt
Ara öğünde( 20-21.00 ): 1 adet muz

2. gün

Kahvaltıda: 1 adet haşlanmış yumurta, 1 avuç haşlanmış mantar, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 dilim ekmek
Mantarın hazırlanışı: Mantarları küçük doğrayıp, üzerini geçecek suyla haşlayın. Ardından suyunu süzün ve sıcakken içine zeytinyağı katıp, karıştırın. Dilimlenmiş yumurtayla tüketin.
Öğle yemeğinde: 120 gram yağsız ton balığı, salata (1tatlı kaşığı zeytinyağı), 1 dilim ekmek
Ara öğünde ( 16.00-17.00): 1 adet muz, 1 kutu probiyotik yoğurt
Akşam yemeğinde: 1 kâse çorba, 6 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye, 1 dilim ekmek
Ara öğünde ( 21.00-22.00 ): 1 adet elma


3. gün

Kahvaltıda: Yulaflı elma,1 yemek kaşığı siyah çekirdekli üzüm, 5 adet fındık
Öğle yemeğinde: 6 yemek kaşığı basmati pirinçle pişmiş kabak, 1 kutu probiyotik yoğurt, 1 dilim ekmek
Ara öğünde (16.00-17.00): 1 adet muz
Akşam yemeğinde: Izgara balık, salata, 1 dilim ekmek
Ara öğünde: (21.00-22.00 ): 1 adet armut


4. gün

Kahvaltıda: 2 dilim ekmek, 1 nohut büyüklüğünde tereyağı ve 1 tatlı kaşığı bal
Öğle yemeğinde: Izgara tavuk, salata
Ara öğünde (16.00-18.00): 1 adet muz
Akşam yemeğinde: Çorba, 7 yemek kaşığı zeytinyağlı pazı-ıspanak (1 kilo için 1 yemek kaşığı yağ kullanın), 1 kutu probiyotik yoğurt, 1 dilim ekmek
Ara öğünde (21.00-22.00 ): 1 adet elma


5. gün

Kahvaltıda: 1 adet haşlanmış yumurta, 1/2 avokado, 1 dilim ekmek
Öğle yemeğinde: Izgara köfte (4 adet), bol salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağlı), 1 dilim ekmek
Ara öğünde (16.00-17.00): 1 adet elma, 1 kutu probiyotik yoğurt
Akşam yemeğinde: 1 kâse çorba, brokoli salatası, 1 dilim ekmek
Ara öğünde (21.00-22.00 ): 1 adet muz


6. gün

Kahvaltıda: Yulaflı elma, 1 adet ceviz, şekersiz siyah-yeşil-bitkisel çay, filtre kahve
Öğle yemeğinde: 120 gr yağsız ton balığı, 1/2 avokado, salata, 1 dilim ekmek
Ara öğünde (16.00-18.00): 1 muz, 1 kutu probiyotik yoğurt
Akşam yemeğinde: Soya filizli tavuk şiş
Tavuk şişin hazırlanışı: 1 avuç tavuk şişi; yağsız içine 1 kaşık su ve baharat katarak tavada pişirin. İçine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 avuç kıyılmış mantar, 2 avuç soya filizi ve yarım demet kıyılmış maydanoz atıp, tüm malzemeleri pişirin.
Ara öğünde: 1 adet armut


7.gün

Kahvaltıda: 2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 nohut büyüklüğünde tereyağı, 1 tatlı kaşığı bal ve 3 adet zeytin.
Öğle yemeğinde: 1 kâse çorba, salata ve 1 dilim ekmek
Ara öğünde (16.00-17.00): 1 kutu probiyotik yoğurt, 1 elma
Akşam yemeğinde: Izgara balık, salata
Ara öğünde (21.00-22.00 ) : 1 adet muz ve 1 armut

DOKTORUNUZA DANIŞMADAN UYGULAMAYINIZ.