Hülya Avşarın Hayatı - Hülya Avşar Kimdir?

 Hülya Avşarın Hayatı - Hülya Avşar Kimdir?


  Okunma: 27047 - Yorum: 2
  1. #1
    sponsorlu bağlantılar
    Hülya Avşarın Hayatı - Hülya Avşar Kimdir?Emral ve Celal Avşar'ın ilk çocuğu olarak Edremit-Balıkesir'de dünyaya geldi. Anne tarafından Balıkesir'li olan Avşar'ın baba tarafı Ardahan/Hasköy'lüdür. Emral Avşar kürt kökenli bir aileye mensuptur.

    Bulvar Gazetesi'nin düzenlediği Kâinat Güzellik Yarışmasında birinci seçildi (1982), fakat evlendiği ortaya çıkınca tacı geri alındı. 1983 yılı Avşar'ın yaşamında dönüm noktasıydı. Fikret Hakan ve Salih Güney ile başrolü paylaştığı "Haram" filmi ile kariyerine başladı.

    Kariyerine müzik eğitimi aldıktan sonra müzikaller, yurtiçi ve yurtdışı konserleri, 6 albüm ve bir single ile devam etti. 2000 yılında Kral TV tarafından düzenlenen yılın müzik ödüllerinde en iyi kadın şarkıcı ödülüne layık görüldü. Bir Medyapım tarafından talk show formatında yayınlanan programın yönetmenliğini Birkan Uz ve Uğur Aksay yaptı. Hülya sene kadar Günaydın Gazetesi'nde köşe yazarlığı yaptıktan sonra, Show TV Kanalı'nda Hülya Avşar Show'u yaptı. Avşar Show aynı zamanda Türkiye'de ilk defa Uğur Aksay tarafından uygulanan 16/9 mm sinematografik formattaki dijital rejili seti ile çekilen show programı olma özelliğini taşımaktadır.

    Bu tv şovuyla aynı anda sergilediği tek kişilik tiyatro oyunundan başka, reklam filmlerinde oynamakta, Hülya adlı aylık derginin editörlüğünü yapmaktadır.

    Kaya Çilingiroğlu ile olan evliliğinden Zehra isminde bir kız çocuğu sahibidir. Çift 2005 yılında boşandı. Türkiye'nin en medyatik kadını tanınan Hülya Avşar yıllardır vergi rekortmeni olmaktadır.


    Beşiktaş Taraftarıdır. Annesi Emral Avşar 4 Şubat 2009'da kanserden hayatını kaybetti.


    Filmografi


    • Sınavdan Sonra (2006)
    • Kadın Severse (2006) - Deniz Ertekin
    • Bir İhtimal Daha Var (2006) - Alev
    • İki Genç Kız (2004) - Leman
    • Zümrüt (2004) - Zümrüt Karahan
    • Kadın İsterse (2004) - Canan
    • Kalbin Zamanı (2004) - Belkıs
    • Hababam Sınıfı Askerde (2004) - Zehra Binbaşı
    • Muhteris Ruhlar (2002)
    • Yeşil Işık (2001) - Elif
    • Savunma (2001)
    • Ah Bir Zengin Olsam (1999) - Çiçek
    • Salkım Hanımın Taneleri (1999) - Nora
    • Bir Kadının Anatomisi (1995) - Sibel
    • Süper Yıldız (1995) - Zeynep/Çakır Leyla
    • Sevginin Gücü (1994)
    • Berlin in Berlin (1993) - Dilber
    • Hasan Boğuldu (1990) - Emine
    • Benim Sinemalarım (1990) - Nesibe
    • Öğretmen Zeynep (1989) - Zeynep
    • Fotoğraflar (1989) - Neslihan
    • Fazilet (1989) - Fazilet
    • Melodram (1988) - Esra
    • Hülya (1988) - Hülya
    • Aşıksın (1988) - Deniz
    • Geri Dön (1987) - Gamze
    • Çil Horoz (1987) - Ayten
    • Alamancının Karısı (1987) - Zeliha
    • Yarın Yarın (1987) - Seyda
    • Bir Kırık Bebek (1987) - Gülizar
    • Ziyaret (1987) - Arzu
    • Mavi Melek (1986)
    • Sevda Ateşi (1986)
    • Aşk Hikayemiz (1986) - Zeynep
    • Kısrak (1986)
    • Üç Halka 25 (1986) - Gülçiçek
    • Dağlı Güvercin (1986) - Azize
    • Uzun Bir Gece (1986) - Gülsüm
    • Alın Yazım (1986) - Hülya
    • Fatmagül'ün Suçu Ne (1986) - Fatmagül
    • Ölüm Yolu (1985) - Zeynep
    • Tele Kızlar (1985) - Çağla
    • Paranın Esiri (1985) - Başak
    • Suçlu Gençlik (1985)
    • Mavi Mavi (1985) - Sibel
    • Sekreter (1985) - Hülya
    • Tapılacak Kadın (1985) - Sabiha
    • Nefret (1984) - Hülya
    • Ayşem (1984) - Ayşe
    • Güneş Doğarken (1984) - Nalan
    • Yabancı (1984)
    • Ömrümün Tek Gecesi (1984)
    • Tutku (1984) - Hacer
    • Karanfilli Naciye (1984) - Karanfilli Naciye
    • Kaptan (1984) - Melike
    • Kahır (1983) - Hülya
    • Çelik Mezar (1983)
    • Haram (1983)


    sponsorlu bağlantılar
  2. #2
    Hulya abla seni cook seviyorum
  3. #3
    hülya abla sana hayranımmm...seni çooooooook seviyorum...