Urfa Balıklı Göl ve Balıklı Göl Resimleri
- Konu Toplam: 150683 kez okundu ve konuya toplam 11 kez yorum yapıldı.
- Yazar: 11-01-2007
Urfa Balıklı Göl ve Balıklı Göl Resimleri
konusunda aradığınız bilgiye ulaşamadıysanız, diğer konularda arama yapabilirsiniz.
Yazar: Misafir 27-08-2011bukaadar kutsal bir geçmişi olan şehrim urfa ibrahim a.s diyarına rabbimin merhameti bu kandil yüzü hürmetine sıkıntılara devalar kalplere iman nasip eyler mevlam !!
Yazar: Misafir 13-10-2011yaklaşık 3 ay önce ŞANLIURFA'ya bir taziye amaclı gittim inanılmaz derecede mükmmel diyebilceğim seylerle karsilastim tarihi hanlari urfa kalesi balıklı göl góbekli tepe mozaikler harran magaralar eski evler balikli golun hikayesi cami ve turbeler beni inanilmaz derece de búyúledi...
Sanliurfaya istemeyerek gitmistim ama daha sonradan Antalya'ya dónmemeyi cidden dúsúndúm 2 gunluk olarak ayarladigim bu ziyaretimi 10 gune cikardim Sanliurfa DEDEMAN otelinde konuk oldum yemekleriyle Gúlizar konuk evinde yapilan sira geceleriyle tam bi tutku olmustu bende 2 Hafta sonra MARDIN daha sonra tekrardan SANLIURFA'da olacagim ve maddi gucunuz buna yetiyorsa mutlaka 13 PEYGAMBER'imizin asadigi bu mukemmel sehri kesvedin... eminim ki asla pisman olmayacaksiniz...
Yazar: Misafir 29-10-2011ewt bende daha dün gittim gerçekten süper bir yer insanın ayrılası gelmiyoo yha :) :) :)
Yazar: Misafir 30-10-2011Benimde çok merak etdiğim urfa balıklı gölü görmeyi çok istemişdim allahım bana burayı görmemi nasip etdi çok mutluyum allahın insanlara ibret alması icin herkesi nasip etsin. çok çok harika bir yer KAPTA HASAN YILDIZ.
Yazar: Misafir 11-11-2011balıklı göldeki camilerden kilise cami olarak tanıtılan camideki çan külelerindeki kaidedeki yuvarlak çinilerin yerine çay ve kahve fincanı tabak
koymak kimin aklına geldiyse bu buluşu için tebrik etmek lazım
Yazar: Misafir 06-02-2012bence urfa inanılmaz derecede muhteşem bir şehir balıklı gölü,aynızeliha,eski evliri inanılmaz güzel gitmenizi tavsiye ederim
Bu konuyu beğendiniz mi?
Urfa Balıklı Göl ve Balıklı Göl Resimleri konusunu değerlendirin.
Şu ana kadar 5 üzerinden 4,52 puan aldı.
Toplam: 27 kişi oy verdi.
Bu Konu için Etiketler