Bilgisayardan Cep Telefonuna Mesaj Yollama
- Konu Toplam: 95067 kez okundu ve konuya toplam 40 kez yorum yapıldı.
- Yazar: 17-07-2008
SMS Sender bilgisayarınız üzerinden cep telefonlarına ileti gönderebilmenizi sağlayan bir yazılımdır. Yazılımla ileti göndermek istediğiniz kişiyi adı ve telefon numarası ile adres defterine kaydettikten sonra listeden adını seçerek iletinizi yazabilirsiniz. Her bir iletinizde 160 karakter kullanma hakkınız bulunmaktadır. Sınırsız sayıda ileti gönderme desteği olan yazılımla birden fazka kişiye de aynı iletiyi gönderebilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay olan yazılım sade bir arayüze sahiptir. Yazılımın Kullanımı Öncelikle ana menü üzerinden ileti göndermek istediğiniz kişileri adres defterine kaydetmeniz gerekiyor. Bunun için "Ekle"(Add) botonuna basıp ardından açılan kayıt kutucuğunda "Ad"(Name) ve "Telefon Numarası"(Telephone number) alanlarını doldurunuz. Daha sonra "Kaydet"(Save) butonuna basarak işlemi kaydediniz. Adres defterinden düzenleme yapmak isterseniz "Düzenle"(Edit), herhangi bir kaydı silmek isterseniz "Sil"(Delete) butonlarına basabilirsiniz. Bu şekilde istediğiniz kadar kişiyi adres defterine kaydettikten sonra listeden ileti göndermek istediğiniz kişiyi seçip "Gönderilecek Metin"(Text to Send) alanına iletinizi yazınız. Son olarak "Gönder"(Send) butonuna basarak işlemi tamamlayabilirsiniz.
Dil : İngilizce
Lisans : Ücretsiz
Boyut : 568,00 KB
Platform : Windows XP
Eklenme Tarihi : 07-06-2008
Üretici Firma : Üretici bilinmiyor
DOWNLOAD
konusunda aradığınız bilgiye ulaşamadıysanız, diğer konularda arama yapabilirsiniz.
Yazar: 17-05-2009ya programı indirdim ama bi türlü çalıştıramıyorum seting ayarlarından bir şey anlamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler
Yazar: 15-09-2009bende inidrdim fakat ' error' diyor...
sinir oldumm.. boş yere mi indirdim şimdi....
Yazar: Kayıtsız Üyemrv 28-09-2010herkes safmıdır nedir yaaa... inanmayın bunlara yok böyle bişey... aklınız alıyomu... oporatörler herhangi bi internet sitesinden bi cep no'suna bedava msj a yada msj atacak bi yazılıma izin verirlermi:)))) bi düşünün bakalım.
Yazar: Kayıtsız Üye 28-09-2010hehhehheee:))) haklısın valla... oporatörler böyle bişeye asla müsade etmezler:))))Kayıtsız Üyemrv Nickli Üyeden Alıntı ►
Yazar: SERO 08-11-2010
Yazar: 15-01-2011kayıt oldum fakat nasıl cep telefonuna mesaj göndereceğim biliyorum bu konuda yardım ederseniz memnun olurum şimdiden çok teşekkürler.
Yazar: Misafir 10-04-2011bunlar reklam yahu :) resmen yalan ya inanmayın. kendini bşi sanıo..
Yazar: Misafir 11-06-2011Yok Arkadaşlar Var Böle Programlar Ben Kullanıyordum 1 Sene Falan Kullandım Sonra Bozuldu...
Yazar: nise 01-07-2011ben programdan istifadeyi bilemedim.lutfen yardimci olun,ne nece girib msj yazim
Yazar: Misafir 08-08-2011evet arkadaşlar prog. çalışmıyor mesajı gönderiyorum işleyici geçersiz diyor.
Yazar: Misafir 19-08-2011Arkadaşlar bunu deneyin : http://www.engeldegiliz.com/forum/viewthread.php?forum_id=181&thread_id=3949&pid=120 67#post_12067
Bu konuyu beğendiniz mi?
Bilgisayardan Cep Telefonuna Mesaj Yollama konusunu değerlendirin.
Şu ana kadar 5 üzerinden 3,34 puan aldı.
Toplam: 116 kişi oy verdi.
Bu Konu için Etiketler