Türkmenistan da üniversite eğitimi

- Konu Toplam: 8356 kez okundu ve konuya toplam 6 kez yorum yapıldı.

1. türkmenistandaki üniversitelere girebileme koşulları nelerdir?maliyeti ne kadardır?yaşam koşullarını nasıldır?

2. Türkmenistan da üniversite eğitimi

konusunda aradığınız bilgiye ulaşamadıysanız, diğer konularda arama yapabilirsiniz.

3. Lütfen aşağıdaki linki inceleyiniz.

http://www.delinetciler.net/forum/re...tml#post215415

4. linkiniz için saolunda ben daha çok üniversiteleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyordum.

5. maliyetlerini netten bulabileceğinizi sanmıyorum, yaşam koşulları ve girebilme koşulları için giden birilerini bulsanız daha iyi olur kanımca

6. teşekkür ederim

7. *Ecrin* Nickli Üyeden Alıntı
    maliyetlerini netten bulabileceğinizi sanmıyorum, yaşam koşulları ve girebilme koşulları için giden birilerini bulsanız daha iyi olur kanımca
    Arkadal giden birilerine burada rastlayabileceğini düşündğü iin konuyu açmış.Yoksa forumların bir anlamı kalmazdı değil mi? :)

8. yaşam oldukça ucuz türkiyede aldığn asgari ücretle orada 4 ay geçin irsin öğretmen maaşı 200 dolar artık düşünün

Bu konuyu beğendiniz mi?

Türkmenistan da üniversite eğitimi konusunu değerlendirin.
Şu ana kadar 5 üzerinden 2,33 puan aldı.
Toplam: 3 kişi oy verdi.

•  

Bu Konu için Etiketler

türkmenistan da üniversite, türkmenistan da üniversite okumak, türkmenistan daki üniversiteler, türkmenistan üniversite, türkmenistan üniversiteler, türkmenistan üniversiteleri, türkmenistan üniversitesi, türkmenistan özel üniversiteler, türkmenistanda eğitim, türkmenistanda yaşam, türkmenistanda yaşamak, türkmenistanda üniversite, türkmenistanda üniversite eğitimi, türkmenistanda üniversite okumak, türkmenistandaki üniversiteler