+ Yeni Konu aç
Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Klonlama

+ Yorum Gönder
    Seyirci Üye
    osman0825 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Durum : osman0825 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Blog Girişi :
    Tecrübe Puanı : 0
    osman0825 Seçkin bir yolda
    Yardım Konuları
      Konunuzu arayın.
      Yardım isteyin.
      İş mi arıyorsunuz ?
      Satılık ilanı verin.

Standart Klonlama

sayın sony ericsson yetkilileri ve konuyla ilgili yardımı olacak arkadaşlara sesleniyorum.k600i telefonumu iki sene once karfurdan aldım faturası ve garantisi olduğu halde telefonumu açtıramıyorum birileri telefonumu klonlamış aldığım yer nam elekronık italatcı firma kaan elekronık hiç biri vardımcı olmadı telofonlara bakmıyorlar yada yanlış numara diyorlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz

Kimden kaçıyoruz kendimizden mi Ne olmayacak şey Kimden kaçıp kurtarıyoruz Hak'tan mı Ne boş zahmet! ஐ๑((ASİ))๑ஐ๑
    ARWEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Durum : ARWEN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Blog Girişi : 128
    Tecrübe Puanı : 10
    ARWEN İnsan üstü bir itibara sahip ARWEN İnsan üstü bir itibara sahip ARWEN İnsan üstü bir itibara sahip ARWEN İnsan üstü bir itibara sahip ARWEN İnsan üstü bir itibara sahip ARWEN İnsan üstü bir itibara sahip ARWEN İnsan üstü bir itibara sahip ARWEN İnsan üstü bir itibara sahip ARWEN İnsan üstü bir itibara sahip ARWEN İnsan üstü bir itibara sahip ARWEN İnsan üstü bir itibara sahip
    Yardım Konuları
      Konunuzu arayın.
      Yardım isteyin.
      İş mi arıyorsunuz ?
      Satılık ilanı verin.

Alıntı osman0825 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayın sony ericsson yetkilileri ve konuyla ilgili yardımı olacak arkadaşlara sesleniyorum.k600i telefonumu iki sene once karfurdan aldım faturası ve garantisi olduğu halde telefonumu açtıramıyorum birileri telefonumu klonlamış aldığım yer nam elekronık italatcı firma kaan elekronık hiç biri vardımcı olmadı telofonlara bakmıyorlar yada yanlış numara diyorlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz
    Öncelikle geçmiş olsun evet malesef garantli faturalı mallarımızda böyle sorunlarla karşılaşabiliyoruz. Telefon etmek yerine aldığınız yere ve bayiine gidin.

İnternet üzerinden şikayetim var adlı siteyede her firma ve ürünler hakkında şikayetinizi belirtebilirsiniz bir çok firma yetkilisi şikayetlere cevap veriyor.

+ Yorum Gönder

Bu Konu için Etiketler

Bookmarks

Bookmarks