Türkçe Video Kesme Programı

- Konu Toplam: 148572 kez okundu ve konuya toplam 17 kez yorum yapıldı.
+ Yorum Yaz

1. Video Kesme Türkçe (Circass Video Kesici)

Video Kesme Download (Circass Video Kesici - Videodan ses alıcı )

Circass Video Kesici ile avi mpg mpeg wmv formatındaki videolarınızın istediğiniz bir kısmını kesip alabilir yada gene istediğiniz bir kısmının sadece sesini mp3 wav wma formatında alabilirsiniz.

Programın çalışabilmesi için Windows Media Encoder yüklü olmalıdır.

Üretici
    Lisans: Freeware/ Ücretsiz
    Dil: Türkçe
    Boyut: 952 KB

Eklenmiş Dosya

2. Türkçe Video Kesme Programı

konusunda aradığınız bilgiye ulaşamadıysanız, diğer konularda arama yapabilirsiniz.

3. Emeğinize sağlık.Ben indirdim ama kuramıyorum.
    Yardım edermisiniz?

4. bozuk be bu acılmıyor hiç indirmeyin arkadaslar

5. Valla bunlar nasıl açamadılar bilmem ; ama ben indirdim gayette güzel çalışıyo emeğine saplık kardeşim; Teşekkürler.

6. bende çalıştırdım tavsiyede ederim güzeşmiş

7. güzel program thank you

8. teşşekürederim

9. tezene Nickli Üyeden Alıntı
    Valla bunlar nasıl açamadılar bilmem ; ama ben indirdim gayette güzel çalışıyo emeğine saplık kardeşim; Teşekkürler.
    Arkadasım Senden bi Ricada bulanabilirmiyim ? çalıştırdığına göre banada anlatırmısın Msne adresimi Veriyorum ekleyip anlatabilirmisin ? RmznBeycur@hotmail.com Bekliyorum eklemeni

10. windovs 7 de çalıştıramadım

11. açılıyor haaaa??? ayıp ayıp. yükledim ama hata verip duruyor

Bu konuyu beğendiniz mi?

Türkçe Video Kesme Programı konusunu değerlendirin.
Şu ana kadar 5 üzerinden 3,26 puan aldı.
Toplam: 35 kişi oy verdi.

•  

Bu Konu için Etiketler

boilsoft video splitter kullanımı, circass video kesici, ses kesici program, türkçe video kesici, türkçe video kesme, türkçe video kesme programı, türkçe video kesme programı indir, video kesici, video kesici program, video kesici program türkçe, video kesici türkçe, video kesme, video kesme download, video kesme programı download, video kesme programı türkçe, video kesme programı türkçe indir, video kesme türkçe, video kesmek için program türkçe, video kesmek için program türkçe gezginler, video kesmek için türkçe program, video spilitter, videodan ses alici