Anasayfa Kimler Online Bugünki Mesajlar
Geri git   Delinetciler Paylaşım Forumu > Telefon Dünyası > Cep Genel (Tüm Telefonlar İçin) > Resim ve Videolar

Hadise-Miss Turkey 2006 (Stir me up) Canlı performans ve Showu

Resim ve Videolar içinde Hadise-Miss Turkey 2006 (Stir me up) Canlı performans ve Showu konusu , Hadisenin Miss Turkey 2006'da söylediği Stir Me Up parçasını .avi formatında cep telefonu için upload yaptım. kaliteden ödün vermemek için son derece yüksek bitrate değerlerinde convert yaptım, Zaten dosya büyüklüğü ...

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 24-01-2007   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Administrator

Hadise-Miss Turkey 2006 (Stir me up) Canlı performans ve Showu

Hadisenin Miss Turkey 2006'da söylediği Stir Me Up parçasını .avi formatında cep telefonu için upload yaptım. kaliteden ödün vermemek için son derece yüksek bitrate değerlerinde convert yaptım, Zaten dosya büyüklüğü 10 Mb bu yüzden. İnsan seyrettiği şeyden bişey anlamalı ama değil mi?
Bu yarışmayı belkide hadisenin performansını seyredemediniz. Laf aramızda ben bu kıza bayılıyorum ve izlemeyen herkese şiddetle tavsiye ederim bu klibi. Kıvrak dansları ve güzel sesiyle önümüzdeki yıl eurovisionda bizi temsil etmesini yürekten istiyorum. Keyifli seyirler arkadaşlar. Lütfen sizde yorumlarınızı paylaşın. İzleyenler görüntü ve ses kalitesiyle ilgili bir iki kelime yazsalar yeter benim için...

[Üzgünüz.Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Üzgünüz.Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Üzgünüz.Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Üzgünüz.Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Üzgünüz.Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Üzgünüz.Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Üzgünüz.Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Üzgünüz.Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]

Klip teknik bilgileri
---------------------
Length = 03: 23
Screen size = 320x240
Bitrate = 224 kbps
Audio = 128 kbps 44100

[Üzgünüz.Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]

Yol ayrımındayım ne kadar içim yansada...
acaba isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
acabaKullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler:
kartalbuyu (3 Hafta önce)

Etiketler :
2006 hadise, canli, hadise 2006, hadise 2006 sarkilari, hadise 2006 şarkısı, hadise stir me up un söylediği, hadise stir me up upload now, hadise stirmi aup şarkı videosu, hadise2006, hadisemiss, hadisenin 2006, hadisenin 2006 şarkısı, mis turkey 2006 ege bölgesi erkek güzeli kim, miss turkey 2006, performans, showu, stir, stir me up upload, stir mi up hadise, stır me up a uygun danslar, turkey

Konu Etiketleri
hadise 2006 şarkısı , hadise 2006 , miss turkey 2006 , stir me up upload , hadise2006 , hadise stirmi aup şarkı videosu , hadisenin 2006 şarkısı , mis turkey 2006 ege bölgesi erkek güzeli kim , stır me up a uygun danslar , hadise stir me up upload now , hadisenin 2006 , hadise stir me up un söylediği , 2006 hadise , stir mi up hadise , hadise 2006 sarkilari ,

Seçenekler
Stil