Hadisenin Miss Turkey 2006'da söylediği Stir Me Up parçasını .avi formatında cep telefonu için upload yaptım. kaliteden ödün vermemek için son derece yüksek bitrate değerlerinde convert yaptım, Zaten dosya büyüklüğü 10 Mb bu yüzden. İnsan seyrettiği şeyden bişey anlamalı ama değil mi?
Bu yarışmayı belkide hadisenin performansını seyredemediniz. Laf aramızda ben bu kıza bayılıyorum ve izlemeyen herkese şiddetle tavsiye ederim bu klibi. Kıvrak dansları ve güzel sesiyle önümüzdeki yıl eurovisionda bizi temsil etmesini yürekten istiyorum. Keyifli seyirler arkadaşlar. Lütfen sizde yorumlarınızı paylaşın. İzleyenler görüntü ve ses kalitesiyle ilgili bir iki kelime yazsalar yeter benim için...

[İçeriğin tümünü görebilmek ve kopyalayabilmek için lütfen üye olunuz. Üye ol] [İçeriğin tümünü görebilmek ve kopyalayabilmek için lütfen üye olunuz. Üye ol] [İçeriğin tümünü görebilmek ve kopyalayabilmek için lütfen üye olunuz. Üye ol]
[İçeriğin tümünü görebilmek ve kopyalayabilmek için lütfen üye olunuz. Üye ol] [İçeriğin tümünü görebilmek ve kopyalayabilmek için lütfen üye olunuz. Üye ol] [İçeriğin tümünü görebilmek ve kopyalayabilmek için lütfen üye olunuz. Üye ol]
[İçeriğin tümünü görebilmek ve kopyalayabilmek için lütfen üye olunuz. Üye ol] [İçeriğin tümünü görebilmek ve kopyalayabilmek için lütfen üye olunuz. Üye ol]

Klip teknik bilgileri
---------------------
Length = 03: 23
Screen size = 320x240
Bitrate = 224 kbps
Audio = 128 kbps 44100

[İçeriğin tümünü görebilmek ve kopyalayabilmek için lütfen üye olunuz. Üye ol]

® İçeriği kopyalayabilmeniz için Üye Olmalısınız
® Aradığınız Bilgiye Ulaşamadıysanız Üye Olmadan
Aradığınız Konuyu BURAYA Başlık Olarak Açabilirsiniz.

® Konulara Üye Olmadan Yorum Yapabilirsiz