Windows Movie Maker Türkçe İndir

- Konu Toplam: 83886 kez okundu ve konuya toplam 42 kez yorum yapıldı.

1. Windows Movie Maker Türkçe İndir

Windows Live Movie Maker kendinize ait filmler hazırlamak için akıllara gelen ilk yazılımlardan. Microsoft tarafından üretilen Movie Maker ile video ve fotoğraflarınızdan çok özel filmler oluşturabilirsiniz.

Windows Movie Maker Türkçe İndir-windows-movie-maker.jpg

Filmlere geçiş efektleri, yazılar eklemek gibi düzenlemeler ise programın kullanışlı araçlarıyla çok kolay. Film ve videolardan istediğiniz bölümleri kesmek veya video ve resimleri tek bir filmde birleştirmek için programı biraz karıştırmanız yeterli.

Dilerseniz Windows Live Movie Maker içerisinde bulunan temalardan seçim yaparak filminizi yapabilirsiniz. Filme özel sesler ve müzik ekleme veya varolan sesleri silme işlemi yine programla yapılabilir. Hazırladığınız filmi YouTube, Facebook, Windows Live SkyDrive gibi paylaşım sitelerine doğrudan yükleyebilir, DVD'ye veya masaüstüne kaydedebilir, mobil cihazlara gönderebilirsiniz.

2012 sürümü ile gelen yenilikler:

• Ses dalgası görüntüleme
    • Video titreşim ve sarsıntılarını azaltma
    • Çevrim içi ses ve şarkı ekleme
    • Video etkileşimi
    • Kolay paylaşım

Lisans:Ücretsiz
    Dil Desteği:Türkçe
    İşletim Sistemi: Win7/Vista
    Üretici:Microsoft

İndir

Windows 7 işletim sistemleri aşağıdaki adresten indirebilirsiniz.

İndir (Not: MM26_TR.msi)

2. Windows Movie Maker Türkçe İndir

konusunda aradığınız bilgiye ulaşamadıysanız, diğer konularda arama yapabilirsiniz.

3. tşkler eline sağlık usta bnde bnları arıyodum

4. üstat ty eger guzelse :D

5. ya bu türkçe yaması mı yoksa normal windows movia maker türkçe mi

6. acilmiom yhaaa 2.0 yamasii error dioo cildircm

7. ya arkadaşlar movie makeri bi türlü türkçeye şçeviremedim yardım edin lütfennnn

8. şallah işe yarar teşekkürler

Bu konuyu beğendiniz mi?

Windows Movie Maker Türkçe İndir konusunu değerlendirin.
Şu ana kadar 5 üzerinden 3,96 puan aldı.
Toplam: 23 kişi oy verdi.

•  

Bu Konu için Etiketler

move maker türkçeleştirme, movie maker, movie maker 2 türkçe yama, movie maker 20 turkce yama, movie maker tr yama, movie maker turkce, movie maker turkce yama, movie maker türkçe yama, movie maker türkçe yama download, movie maker türkçe yaması, movie marker türkçe yama, turkce yama, windows movie maker 2 tr yama, windows movie maker 2.1 download, windows movie maker 20 dil paketi, windows movie maker 20 türçe yama, windows movie maker 20 türkçe yama, windows movie maker kullanımı, windows movie maker nasıl kullanılır, windows movie maker turkce yama, windows movie maker türkçe, windows movie maker türkçe eklenti, windows movie maker türkçe indir, windows movie maker türkçe yama, windows movie maker türkçe yapma, windows movie maker vista, windows movie maker windows 7