|   | ||||||
| Kayıt ol | Downloads | Tüm Albümler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | Videos |
Program Yamaları içinde TREND MICRO PC-cillin Internet Security Türkçe Yama 2007 konusu , Lisans:Ücretsiz Lisan: Türkçe Boyut: 3.27 MB Üretici: [Üzgünüz.Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye olmak için tıklayınız... ] Bu yama [Üzgünüz.Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye olmak için tıklayınız... ] Türkiye dağıtım ve ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
TREND MICRO PC-cillin Internet Security Türkçe Yama 2007Lisans:Ücretsiz Lisan: Türkçe Boyut: 3.27 MB Üretici: [Üzgünüz.Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bu yama [Üzgünüz.Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Türkiye dağıtım ve destek merkezi 4gen internet hizmetleri tarafından hazırlanmıştır. Yamanın kullanımı tamamen kullanıcı insiyatifine bağlıdır. Yama program fonksiyonlarında herhangi bir değişiklik içermez. Kullanımı program fonksiyonlarnı hızlandırmaz veya yavaşlatmaz. Yama genel menülerin ve açıklamaların Türkçeleşmesini içerir. Yama Türkçe desteği ile programın daha kolay anlaşılır ve daha verimli kullanılmasını amaçlanarak hazırlanmıştır. Yama hiçbir ücrete tabi değildir. KURULUM [Üzgünüz.Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] yazılımını [Üzgünüz.Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] indirerek bilgisayarınıza kurunuz.(kurulum açıklamaları cd içeriğinde ve paket içeriğinde mevcuttur.) TREND MICRO PC-cillin Internet Security kurulum klasörünü açınız.(Standart kurulumda "c:\program files\trend micro\Internet Security 2007" klasörü) Bu klasörde yer alan pccmain.exe dosyasının ismini pccmaino.exe olarak değiştiriniz.(Dosya üzerinde farenizin sağ tuşuyla tıklayınız ve açılan menude "ad değiştir" seçeneğini seçiniz.) İndirdiğiniz pccmain.exe dosyasını TREND MICRO PC-cillin Internet Security kurulum klasörüne kopyalayınız. (Standart kurulumda "c:\program files\trend micro\Internet Security 2007" klasörü ) HER TÜRLÜ YARDIM VE DESTEK İÇİN PAZARTESI - CUMA 09:00 - 18:00 ARASI [Üzgünüz.Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
__________________ | |
| | |
![]() |
| Etiketler : |
| trend, micro, pccillin, internet, security, turkce, yama |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|