|   | ||||||
| Kayıt ol | Downloads | Tüm Albümler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | Videos |
Photoshop içinde Saç Rengini Değiştirmek (photoshopta) konusu , Alıntı: isyanlı sükut ´isimli üyeden Alıntı bu program değil sadece photshop dersi. programı indirmek için programlar bölümüne bakın lütfen. arkadaşlar yöneticimizin yazdığı cevabı görüyorsunuz bu program değil sadece ders anlatımı ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #17 (permalink) |
| Siyah saçı kızıl renge boyama işlemi yapacağız. orjinal resim olark bunu kullanabilirsiniz [Üzgünüz.Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 1. ilk olarak layer palette' deki (yarısı beyaz yarısı siyah daire) "create new adjustment layer" butonuna tıklıyoruz. [Üzgünüz.Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] burada açılan menüden "color balance" ı seçiyoruz. ve aşağıdaki değerleri aynen giriyoruz. [Üzgünüz.Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Üzgünüz.Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Üzgünüz.Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 2. resmimiz bunları uyguladıktan sonra kırmızı bir görünüm alacak. bundan sonra "foreground color" 'ı siyah yapıyoruz. [Üzgünüz.Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ve sonra da "layer mask"'ı siyahla dolduruyoruz(doldurma işleminin kısayolu alt+backspace tuşu). başka bir yol da menüden edit/fill use foreground color [Üzgünüz.Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] bunu yapınca resimdeki kırmızılık gidecektir. 3. daha sonra "foreground color" tekrar beyaz yapıyoruz ve sonra "brush tool" seçip saçı boyamaya başlıyoruz. [Üzgünüz.Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 4. boyama işlemimiz bitince "layer palatte" deki blending ayarını normal'den color'a getiriyoruz. en son olarak da opacity değerini resim daha gerçekçi gözükene kadar düşürüyoruz(yapıp yapmamak size kalmış). [Üzgünüz.Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] VEE FİNAL: [Üzgünüz.Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] daha ayrıntılı bir anlatım kırmızılk geçmiyo diyen arkadaşlar dikkatlice incelesin ben denedim oldu. ve bu sadece photosop dersidir birşey indirmeyeceksiniz
__________________ Meğer suskunluğumun dibi karaymış,ben kuyu sanmışım Beni susarken bölme... ![]() | |
| | |
![]() |
| Etiketler : |
| değiştirmek, photoshopta, rengini, saç, degistirmek, sac rengini degistirme programi indir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|