|   | ||||||
| Kayıt ol | Downloads | Tüm Albümler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | Videos |
Photoshop içinde Saç Rengini Değiştirmek (photoshopta) konusu , daha denemdim ama şimdi denicem işallah çalışır yeni şeyler ögrenmek güzel kırmızılık gitmiyo arkadaşım bi yardım etsen yardımını bekliyorum...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #8 (permalink) |
| daha denemdim ama şimdi denicem işallah çalışır yeni şeyler ögrenmek güzel kırmızılık gitmiyo arkadaşım bi yardım etsen yardımını bekliyorum Konu *Thoth* tarafından (22-08-2007 Saat 15:19 ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood yasak | |
| | |
| ynsdmr_93Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | *Thoth* (22-08-2007) |
| | #11 (permalink) |
| Şey ben denedim yüklemeği ama bilgisayara yükleyemiyorum.Yardım ederseniz sevinirim.
__________________ [Üzgünüz.Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| ya bu photo impact 12 de çalışmıyor yardımcı olurmusunuz
__________________ Bazen Susmak Gerekiyormuş Bazen Bomboş Bakmak Gerekiyormuş Hayatın Yalanlarına Anlamaya Çalışmak Saçmalık Anlamadan Yaşamak Gerekiyormuş Zaman Değilmiş Gideni Geri Getiren Aslında Zamanmış Var Olanı ***üren Ama Bazen..! Unutmak Gerekiyormuş,Unutlmak Pahasına... | |
| | |
| zeynoooooooKullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | *Thoth* (15-09-2007) |
![]() |
| Etiketler : |
| değiştirmek, photoshopta, rengini, saç, degistirmek, sac rengini degistirme programi indir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|