|   | ||||||
| Kayıt ol | Downloads | Tüm Albümler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | Videos |
Photoshop içinde Photoshop'ta Altın Yazı Uygulaması konusu , Yeni bir dosya açın ve yazınızı yazın. Yazınız için şu rengi kullanın: #F1F5B1 Şimdi yazınıza biraz Bevel and Emboss efekti verelim. Bunun için Layer - Effects - Bevel and Emboss ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
Photoshop'ta Altın Yazı UygulamasıYeni bir dosya açın ve yazınızı yazın. Yazınız için şu rengi kullanın: #F1F5B1 ![]() Şimdi yazınıza biraz Bevel and Emboss efekti verelim. Bunun için Layer - Effects - Bevel and Emboss menüsünü açın. Ve şu değerleri uygulayın. Highlight: Mode: Difference, Color: Beyaz, Opacity: 75 %. Shadow: Mode: Darken, Color: Siyah, Opacity: 75 %. Style: Inner Bevel, Angle: 120, Depth: 5 and Blur: 5. ![]() Birazda drop shadow: Layer - Effects - Drop Shadow. Mode: Color Burn Opacity: 75 % Angle: 120 Distance: 5 Blur: 5 ![]()
__________________ Meğer suskunluğumun dibi karaymış,ben kuyu sanmışım Beni susarken bölme... ![]() | |
| | |
| isyanlı sükutKullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Dj-SefaleT (18-06-2007) |
![]() |
| Etiketler : |
| photoshopta, uygulamasi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|