Dns Değiştirmek - XP Dns Ayarları (Resimli Anlatım)

- Konu Toplam: 167788 kez okundu ve konuya toplam 23 kez yorum yapıldı.
+ Yorum Yaz

1. Dns Değiştirmek,XP Dns Ayarları,DNS ayarlamak,DNS nasıl değiştirilir,Dns değiştirme,Programsız DNS değiştirme

1.) Denetim masası --> Ağ Bantılarına Tıklanır

2.)Yerel Ağ Bağlantılarında Sağ tuşla özelliklere girililr.

3.)internet iletişim kuralları (TCP/IP) kısmı işaretlenip özellikleri butonuna giriyoruz.

4.) Dns sunucularına sırasıyla ilk kutuya: 208.67.222.222 İkinci kutuya: 208.67.220.220 rakamları yazılır.

5.) Yerel ağ bağlantıları bölümüne tekrar geliyoruz ve yine sağa tıklayarak açılan bölümde "Onar" diyoruz.

6.) Artık Dns sunucnuz değişmiş ve yasaklı siteye giere hale gelmiş oluyorsunuz.

Not 1: yada sadece üsteki butona 4 . 2 . 2 . 3 (yada 4 . 2 . 2 . 4
    )yazsanızda olur...

Not2: Şuanki güncel ve en iyi dns adresleri 8.8.8.8 ve 8.8.8.4 tür...

2. Dns Değiştirmek - XP Dns Ayarları (Resimli Anlatım)

konusunda aradığınız bilgiye ulaşamadıysanız, diğer konularda arama yapabilirsiniz.

3. ben dedınız rakama qirdim olmadı hayla nedn ?

4. Hata 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Bilinmeyen hata. bu hatayı verırıyor

5. bende failed hatası weriyodu bende düzeltmek için bura girdim ama bende onar çıkmıo

6. saolun... allah razı olsun.. giremediğim sitelere girebiliom
    :D çok tşk

7. teşekkürler güzel insan

8. oLmadı karDesım oLmuyor nie yha :S:S

9. helal iyisin iyi işe yaradı

10. Olmuyor kardeşim ne yaptımsa yinede olmadı...

11. Bütün rakamları girdim herşeyi yaptım yine de youtube girmiyor neden olabilir bilen varsa cevap yazsın

12. slm 4story oynıorum sürekli oyundan atıyor dns deiştirsem olurmu?

13. hepsini denedim ve hala youtube ve izlesene sayfalarına giremiyorum nasıl düzeltebilirim bi an önce cevaplarsanız sevinirim

14. Ben youtube'ye giremiyorum, proxy ayarlarıyla ilgili problem çıkıyor lan ayarlarını nasıl yapabilirim?

15. İpleri yazdıktan sonra dnsleri güncellemeyi unutmayın. dos da ipconfig /flushdns yapın. şu linke de bkın:

DNS Ayarları Nasıl Değiştirilir

16. cok guzel admın eline koluna saglık butun sıtelere gırebiliyorum hep telekom ıletısım bakanlıgı geliyordu saol cok ısıme yaradı walla :D :D :D

17. ewlh saolasın

18. Mc_RAKİPSİ2 TŞKLER KARDEŞİM SORUNU HALLETIM EMEGINE SAGLIK

19. yaaaa internetim gitti ne yapacam şimdi ben

20. ben win 7 kullanıcısıyım bu dediğinizi bulamadım :(

21. çok soal kardeşim süper oldu Valla :) eyvllh

22. Çok saollun lastfm girmiyodu.

23. Hata 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Bağlantı sıfırlandı. bendede bu hatayı veriyor denedm ama ynede girmiyo

24. film izlerken ekran donuyor 1.2 saniyeliğine sesde sorun yok yardımcı olursanız

25. Admin adamın dibisin kare köküsün kralısın yaa :D

Bu konuyu beğendiniz mi?

Dns Değiştirmek - XP Dns Ayarları (Resimli Anlatım) konusunu değerlendirin.
Şu ana kadar 5 üzerinden 4,03 puan aldı.
Toplam: 33 kişi oy verdi.

•  

Bu Konu için Etiketler

dns ayarlamak, dns değiştirme, dns değiştirmek, dns nasıl değiştirilir, http://www.evbilgisayari.com/network/21047-dns-ayarlari-nasil-degistirilir.html, programsız dns değiştirme, xp dns ayarları