America's Army Special Forces 2.8.3

- Konu Toplam: 22060 kez okundu ve konuya toplam 21 kez yorum yapıldı.
+ Yorum Yaz

1. Savaş Oyunu - Savaş Oyunu İndir -America's Army Special Forces 2.8.3

America's Army, tasarımındaki gerçeğe yakın öğelerle dikkat çekiyor. Oyunda savaşlarda en son kullanılan teknolojiler, savunma ve saldırı silahların yanı sıra, farklı stratejiler de yer alıyor.

Amerikan Ordusu'nun 12 milyon dolar bütçe sağlayarak, bilgisayar oyun firması Ubisoft ile birlikte geliştirdiği American's Army: Rise of Soldier bilgisayar çağındaki gençlerin askerlikle tanışması için özel olarak hazırlanmış. ABD'de Kara Kuvvetleri'nde eğitim için tasarlaran özel versiyonunun yanı sıra, Deniz Kuvvetleri ve Gizli Servis için de özel sürümleri bulunuyor. Oyun öncelikle Ordu ve istihbarat birimleri için tasarlanmış ardından da özel bir sürüm hazırlanarak internetten oynanması sağlanmış durumda.

Üretici:

Dil: İngilizce

Lisans: Freeware / Ücretsiz

Boyut:
    1.95 GB

DOWNLOAD

2. America's Army Special Forces 2.8.3

konusunda aradığınız bilgiye ulaşamadıysanız, diğer konularda arama yapabilirsiniz.

3. Teşekkür ederim

4. tesekkurler

5. Teşekkürler ellerine sağlık.

6. emegine saglık kardesim aadıgım oyun bu işte insallah bilgisayarım bunu kaldırır cökmez yada çökene kadar sonuna kadar giderim saol

7. tam oyunu indirdim dedim 5saattir indiriyodum 50 mb kaldı elektirik gitii vay ansını yaa şimdi yeniden indiriyom 2 gb oyunu sansmıdır kadermii siz siz olum tek bilgisayar güç kaynagı takmayın modeme takın bitane

8. oyunu indiriyorum inş güzeldir :D

9. bu oyun demo mu full mu

10. slm arkadaşlar bu oyun onlinenmi

11. Oyun Online değil bildiğim kadarıyla

Bu konuyu beğendiniz mi?

America's Army Special Forces 2.8.3 konusunu değerlendirin.
Şu ana kadar 5 üzerinden 4,50 puan aldı.
Toplam: 2 kişi oy verdi.

•  

Bu Konu için Etiketler

2009 pc savaş oyunları, 2009 pc savaş oyunları indir, americas army special forces 2_8, bilgisayar savas oyunlari, bilgisayar savas oyunları, bilgisayar savaş oyunları, bilgisayar savaş oyunları indir, gerçeğe yakın savaş oyunlar, gerçeğe yakın savaş oyunları, pc savaş oyunlari indir, pc savaş oyunları, pc savaş oyunları indir, pc savaş oyunu indir, pc savaş oyunu ındır, savas oyunu, savas oyunu indir, savasli bilgisayar oyunlari, savaş oyunlari indir, savaş oyunları 3 indir, savaş oyunları indir, savaş oyunu bilgisayar, savaş oyunu indir, savaşli oyunlar indir, savaşoyunu