Delikanlı ve Harbi Damar Sözler

- Konu Toplam: 1302045 kez okundu ve konuya toplam 116 kez yorum yapıldı.
+ Yorum Yaz

1. Delikanlı ve Harbi Damar Sözler

Alma beni karşına KAN karışır gözyaşına! Ben hayata tek geldim,tek giderim.Bu dünyada bi Allahı bi kendimi bilirim.Zamanında sevdiklerimi tek tek silerim.Bu hayat benim istediğim gibi yaşarım.Değer vereni hayatıma sokar,
    vermiyenin hayatına sokarim.Bugün ağlar yarın susarım.Gözümdeki her damla yaşın hesabını gün gelir sorarım

вιяαz ѕєνιηç вιяαz нüzüη: σ нαуαт ιşтє!ѕєνмєℓєя уαℓναямαℓαя: σ αşк ιşтє! şιяιη şєкєя тαтℓι вιşєу: σ ѕєη ιşтє! ѕєηι özℓєуєη вιяι ναя: σ вєη ιşтє!

ѕüяgüη∂єкι υмυтℓαя кα∂αя υzαктα уιℓ∂ιzℓαяιη αяαѕιη∂αкι αу gιвι уαραуαℓηιz ι∂αм ѕєнραѕιη∂αкι мαнкυм gιвι çαяєѕιz σℓѕαη∂α вυ ѕєν∂ιğιη ∂αιмαуαηιη∂α υηυтмα!

Tetik düşer Alem bİter Bu Deli Çocuk O zmn Gider.
    Kahpe alem bizi Siz Değil inancımız Yıkar.
    Bizim İnancımızda ASla Yıkılmaz...
    BİTLİS Merkez kafasına göre herkes...

Hayat yolardan Çizilmiş Olsa Bile Birini Seçeceksin. Seçtiğin Yolda Ölüm Olsa Bile SELAM Verip Geçeceksin

Çekeriz Emaneti Bozarız Adaleti Mahallemizden Geçilmez Elimizden Su İçilmez Biz Ahlat Çocuğuyuz Bize Racon Kesilmez

SerSeriyim SerSeri SokakLardır EvimDinLe Cici Kız DinLeSanıyorsun ki SerSeriLer AğLamazSerSeriler ßir ßir Ağladımı Kimse Tutamazİnanki Sosyete Kızı Herkes SerSeri Olamaz.

Biz Biz Olduqumuz Için S£viLdik ,ßizi SatanLarı KaLbimizden Bir Bir SiLdik . Geride 3-5 Kişi kaLdık ama içimiz rahat MutLuyuz . Çünkü Bu yaşımıza kadar Hiç Adam SATMADIK .! KraL OLmayanLara Taç taktık İşte En Buyuk Hatayı da ßurda Yaptık.!

SeN HaYaLLeRiMiN CeLLaDi, uMuTLaRiMiN

KaTiLi Ve ZaVaLLi BiR öMRüN aCiMaSiZ

aZRaiLi, BeYNiMDeKi TeK KuR$uNLa

VuRDuM KeNDiMi GeLiP aLaBiLiRSiN

eMaNeTiNi

BIRGUN ALYAZMALI SELVI BOYLUM BIR YARIM OLURSA ANAMA BABAMA BAKTIGIM GIBI BAKARIM FAKAT DUDAGINDA RUJ ARDINDA PUST VARSA ANAM AVRADIM OLSUN BENZIN DOKER YAKARIM

ENTEL DEĞİLİZKI MANİTAMIZ OLSUN CADDELİ DEĞİLİZKİ ARABAMIZ OLSUN BİZ BİTLİS'LİYİZ BIRAKINDA FARKIMIZ OLSUN

2. Delikanlı ve Harbi Damar Sözler

konusunda aradığınız bilgiye ulaşamadıysanız, diğer konularda arama yapabilirsiniz.

3. Ölenin arkasından ağlamaki, sen öldükten sonrada arkandan ağlıyan bırakma !!

Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar.
    Her zaman mutluluğun doruğundayken gülünmez, bazen sırf hayata gıcıklık olsun diye uçurum kenarındayken bile gülümseyeceksin.
    Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.

Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur.
    Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o'dur. Hayatta edindiğim tecrübeler, yediğim kazıkların toplamıdır.

Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir.
    Dostun dostumdur, düşmanın düşmanım.

Ölüm, ölüm dediğin nedir ki gülüm ? Ben senin için yaşamayı göze almışım.. Kaç ölüm adını değiştirir usta?
    Hayatta hiç bir şey tesadüf değildir.
    Sonunu düşünenler kahraman olamaz.
    Dünya bir gündür, o da bugündür!
    Biz belimize silahı silahla vurulmak için koyduk.
    Senden bir tane daha yoksa, eyvallah diyeceksin.

Büyük güç, büyük sorumluluk ister.
    Sen, sen ol! Asla biz olma.
    Atasını tanımayan, it peşinde gezer!
    İki kişinin bildiği sır değildir.
    Biz ölmeyi çoktan göze aldık da, yanımızda kimler ***ürücez onu düşünüyoruz.
    İnsana güvenme ölür, ağaca yaslanma kurur.
    Her gün olan yenilik, benim geleneklerime bir ihanet ve hakarettir.
    Sen çiftlikte at tımar ederken, biz insan tımar ediyorduk.
    Kurtlukta kanun, düşeni yemektir.
    Azdan az, çoktan çok gider. Namımızın büyüklüğü, dostlarımızın büyüklüğündendir.

Her şey yalan! Benim hayatımda tek gerçek sensin...

alintidir...

4. GeceLer İsyanda Yüreğim ZindanLarda GöZLerimse Hep ŞaFaKLarda YüReĞim DayaNMaz Bu YanLıZLığa NerDe KöTü Zaman DosTLaRım NeRDe HaNi ANıLar YaLan OLmuş SeVDaLar GöZLeRim Kan AĞLar İçTiĞim ŞaraP BİLe Beni YargıLar SenSiZ AnCaK BaNa ÖLüm YaRar..HoŞÇaKaL Gözümün Bebeği HoŞÇaKaL

HaYatI Kazanmayı öqrendik Ama YaSamayı öqrenemedik hayatımıza yıLLar Kattık Ama YıLLara HayaT KaTaMadIk!!!!

Gün gelecek devran dönecek... Kahbe felek bize de gülecek... Sen mi vardın şimdiye dek... Tek tabanca da yaşar bu yürek...

sevmek illede kan dökmek diyorsan senin için şah damarımı keserim yok illede canın diyorsan olsun be gülüm ben seni topragın altındada severim

Yağmuru kıskandım sana dokundu diye,rüzgara kızdım kokunu çaldı diye,kaderime küstüm bana imkansızsın diye,birtek geceleri sevdim seni rüyalarıma yolladı diye..

5. İstanbullu degİlİz altimizda porŞe olsun antalyali degİlİz kolumuzda rus kizi olsun hatayliyiz birakta kafamiz gÜzel olsun

6. KomŞuuu Bu KRALLIKTA SadeCe KRALLAR YAŞAR.......

7. EZANLA DOĞDUK SELA'YLA ÖLÜRÜZzz.

8. Polat değiliz ki elif gibi sevgilimiz olsun Çakır değiliz ki racon kesecek itibarımız olsun cerrahpaşalı değiliz ki arkamızda abimiz olsun ankaralı değiliz ki paramız olsun istanbullu değiliz ferrarimiz olsun antalyalı değiliz ki rus dostumuz olsun ama KONYALIYIZ HERKES AKILLI OLSUN!!!!!!!!!!

9. Teşekkürler benden de Damar Sözler..

Merhaba aRKADAşlar Kendi Yazım İle Hergün Güncenlenen Dmar Sözleri Damar Msn Nickleri, Damardan Sözleri Sizinle Paylaşmak İstedigim Örnek Olarak Aşagıya Yazıyorum

Çok Merak Ediyorumm hayat Benden Aldıklarını Neresine Sokacak Acaba =)
    Ne Kralını Ne Kralı Tanırım En Kralınızı Soytarı Yaparım..
    Kara Listem Okunaklı Ama Dikkat Et Sonuçları Dokunaklı
    Yanan Işıklarımı Kaplayacak Kadar Karanlıklarım Var =))

Bu Sözlerin Devamı İçin Buraya Tıklayabilirsiniz

10. Beni sakın bana anLatma ..!

sen oyuncaklarınla oynarken beN ise aLéMi kendiMe oyuncaq yapmştım !

Daha yaşın kaç?? Serseriliğe özenmişsin..aNlamını bilmediğin kılıklara giRmişsiN ..!

Onlara ağladığımı söleme anne :( onlar benim bi kaşar için bu kadar düşeceğimi bilmior !!

NefessizLik değİl ölüM !!neFes aLmak diiL yaşam :)

eLLer benden uzaq oLsun...beNliqim seni özler be !

Giderken arkamı dönemedim ..Gurur yaptım kendimce..kaBulmDür yapmacıktım..ama sana tapmıştım sen beni taqmazken !

Seni uzaktan sevmek varya ..senin bi kaşarla çıktığını görmek varyaa:(seni kaybetmek varya çok zoruma gidiyor lan çok !

beni üzen gidişin değil ;) beni üzen senin için harcadıım kontrler xD

hayatın kahpeliğine içtim buqün !!

söLe hadi ?? kaç kuruşa sattın beni ! değmezmiş lan sana ..işte yanarım ona !

benLiğimi seNliğine harcadım !!!

11. Hacılar meyhanesinin karanlık sokaklarında cesedimi bulmuşlar...cenazemde su yerine rakı ile yıkamışlar...arkadaşlarım delikanlı biriydi die adımı çıkarmışlar...bide bakmışımki bütün dostlarım arkamdan vurmuşlar...

12. Ne orhan ne ferdi bilir derdimi sen söyle müslüm baba nereden sevdim o zalimi

13. Dünya bir bozuk para ise üstü sende kalsın

14. EĞer delİkanliyim dİyorsan delİkanli gİbİ yaŞa ona gÖre davran...ha delİkanlilik vurup kirmak kaba olmak deĞİl...delİkanlik adam dÖvmek deĞİl...delİkanlik herkesİn namusunu koruyan herkese İyİ bakan herkese kucak aÇan ama zalİmlere bugun eĞmeyen bİr yÜrek İŞİdİr herkes adam olmadiĞi gİbİ yÜreĞİ olmayanda sevmeyİ bİlmeyende delİkanli olamaz...

15. herkez ağızdan çıkan kelimesini yemicek bu sözleri söyleyen acaba icratınıda yapıyomu malum ama her zaman ben ağızdan çıkan kelimeye hastayımdır?

16. burası kalburt fermana gerek yok, burası yiğitlerin yeridir burda çakallara yer yok!!!

17. HATAYLI Nickli Üyeden Alıntı
    İstanbullu degİlİz altimizda porŞe olsun antalyali degİlİz kolumuzda rus kizi olsun hatayliyiz birakta kafamiz gÜzel olsun
    burası HATAY merkez akıllı olsun herkes...

18. iki tanede benden olsun=)
    Duwarlar Renkli Olsadaa Karanlıkta Ne Görebilrsin ki Bir Köre Rengi Nasıl Anlatabilrsin ki !

Neler için harcarsın ömrünü neler için akar gider,arkada kalana mı üzülürsün bence giden de çok beter..

19. by~damar Nickli Üyeden Alıntı
    EZANLA DOĞDUK SELA'YLA ÖLÜRÜZzz.
    ezilmişim hayatın çekilmeyen yükünden seninde farkın yok gülmeyen kaderimden...

20. ♥LvŸ♥ Nickli Üyeden Alıntı
    iki tanede benden olsun=)
    Duwarlar Renkli Olsadaa Karanlıkta Ne Görebilrsin ki Bir Köre Rengi Nasıl Anlatabilrsin ki !

Neler için harcarsın ömrünü neler için akar gider,arkada kalana mı üzülürsün bence giden de çok beter..

doguşum kusur yaşamam hata isyan ederim ben böyle hayata

21. tüm heyri meşur alemin heyri meşur çocuklarına tek temellim kendilerine ayık olsunlar ((((((KİMENE DÜNYAYA İNAT BE GÜZELİM ))))) AĞLATTI KADER GUZELİM ADİ BESE ULAANN GENÇ BATMANLİ KEJOOO

22. nede hayatı anlamak için dogmuşuz.. hep çilekeş hep derbeder olmuşuz...

23. ezanla başlar selayla biter mahallemizde geçilmez elimizden su içilmez biz orta mahalle çocuğuyuz bize rejon kesilmez...

24. Suskunluğum asaletimdendir her lafa verecek,bir cevabım var ama,önce lafa bakarım lafmı diye ,birde lafı söyleyene bakarım adammı diye=)( !!!...

25. ‎'haηidєяdiη γa кiмSє dσLduяaмaz Sєηiη γєяiηi, σ γüzdєη мi кσγηuηa aLdıη hєяqüη aγяı вiяiηi ? aмa вaк Şiмdi тaкdiя єттiм Sєηi, Çüηкü hiς кiмSє вuкadaя кıSa Süяєdє кєяhaηєγє Çєωiяємєzdi кaLвiηi.♥

26. Elde edemediğim bişey Varsa, Yeterince İstemediğimdendir. . .

öLüm Seni eLimden ALacak Kadar Gaddarsa , ßende öLüme Meydan OkuyaCak Kadar DeLikanLiyim..!

Allahım ben Düşmanlarımla başa cıkarım Sen beni Dost bildiklerimden Koru. . .

Keşke Hic büyümeseydimde, Dizimdeki yarayı En büyük acı Sansaydım. . .

‎2'den 1 Cıkınca 1 kalıyoRmuş. . . Yalan!! Sen gidince Ben Kalırmıyım..

Birini çok sevdiğinizde, o size bin kere de yalan söylese, yine herkesten çok ona inanmak istersiniz. . .

Bazen Dudakların Bitiremediği Cümleleri . . , Gözler tamamlar. ! (;

Bazen Hayat seni öyle zorlarki yolun başnda kimdin, neydin unutursun...

Okan Aksoy.. !

27. sarı giyer güneş olursun mavi giyer deniz olursun belki birgün damatlık giyer benim olursun

28. trabzonlu değiliz yaşamımız olsun ankaralı değilizki her gün gazinoya gidecek paramız olsun istanbullu değilizki mükemmel bi arabamız olsun biz karapınarlıyız biz den de korkunuz olsun ama olsun sonuçta türkiyeliyiz biz hep ilerdeyiz

29. İneriz Çamlığa Bağlıyız Esrara ne Kadar Delikanlı Varsa Bekleriz Kaynarcaya ...!

30. Dunyada encok deger verdıgım dostumdur neden dıye sorarsan ,anan baban herseyde yanında olmaz sevgılın olmaz ama dostun yattıgında kalktıgında ıyı gununde kotu gununde yanında olur bı fark daha var dostum dedıgın senınle olume gelmeli bırde sana cesaret vermelı arkanı kollamalıdır ananın babanın kotuluklerden uzak kalmasını ıstersın ama dostunla herturlu yola gırersın olumune dostuna sahip cıkarsın İŞTE BENİM DOSTUM BOYLE OLMALI ...
    Irmağı besleyen dağlar deyilmi yaprağı besleyen fidan değil mi her insanın sonu toprak deyil mi dünya malı değil bana DOST lazım DOST

31. karabekir li Nickli Üyeden Alıntı
    Dunyada encok deger verdıgım dostumdur neden dıye sorarsan ,anan baban herseyde yanında olmaz sevgılın olmaz ama dostun yattıgında kalktıgında ıyı gununde kotu gununde yanında olur bı fark daha var dostum dedıgın senınle olume gelmeli bırde sana cesaret vermelı arkanı kollamalıdır ananın babanın kotuluklerden uzak kalmasını ıstersın ama dostunla herturlu yola gırersın olumune dostuna sahip cıkarsın İŞTE BENİM DOSTUM BOYLE OLMALI ...
    Irmağı besleyen dağlar deyilmi yaprağı besleyen fidan değil mi her insanın sonu toprak deyil mi dünya malı değil bana DOST lazım DOST
    kara bekir merkez akıllı olsun herkez

32. by~damar Nickli Üyeden Alıntı
    ezanla doĞduk sela'yla ÖlÜrÜzzz.
    bu hayyyyyyyyyyyyata Ölmeekk İÇİn yaŞamak laziiiim

33. CEMAL YILMAZ
    kadehimde şarap oldun içmeye kıyamadığım dalımda çiçek oldun koklamaya doyamadığım en güzeli ömrüm oldun geldin girdin kalbime sensizken durur bu kalp ÖMRÜM

34. Burası Bayburt merkez akıllı olsun herkes kesilir baslar çizilir kaşlar en büyük asklar Bayburtta baslar farkımız tarzımız Bayburtlu olmamız ya kan kusturur ya tamsustururuz bu hususta ne kural tanırız ne kral konusmayı degil susturmayı biliriz hem rajon keseriz hem ölümüne severiz çünkü biz bayburtluyuz bayburtlu bir ...

35. biz bilmeyiz öyle vişneli votka buzlu soda limonlu kola aç 1 bira yanında sigara 1 de müslüm baba küfret kahpe hayata

36. Biz BiLmeyiz öyLe vişneLi votka, BuzLu Soda, LimonLu KoLa, Aç 1 Bira Yanında Sigara .. 1 de MüsLüm Baba Küfret Kahpe Hayata ;)

37. Ölüme Gülerim..Gülüme Ölürüm..

38. DeKi.. HaZReTiMLe öLeN BiRi VaRDıI....!!!

39. Serserİ aglarsa kİmse susturmaz serserİ kaybalursa kİmse bulamaz.....ÇÜmkÜ bİz serserİyİz?????

40. bizim içimiz sıcaktır dışımız soguk bakma yalan dünyada yalandan dogmuşuk sen sevmesende olur beni ben sevdim sevecegim kadar seni

41. Al€mi Al€m YaPan 3 5 ÇakALsa KraLLıK BiZ€ YaKıŞmaZ AgA.........

42. Kayıtsız Üye Nickli Üyeden Alıntı
    ezilmişim hayatın çekilmeyen yükünden seninde farkın yok gülmeyen kaderimden...lanet olası pislik hey dostum senin tek sorunun ne biliyormusun o pis kıçının bok içinde olması...
    ezanla dogdul selayla ölürüz degil selayla biteriz olcak bilader,

43. šєωιρтє ηє вυℓ∂υк ιćιρтє ηє σℓ∂υк šєωєякєη ιšγαηкαя ιćєякєη šαянσš σℓ∂υк αšк ∂є∂ιк šєω∂α ∂є∂ιк šєωιℓмє∂єη šєƒкαт вєкℓє∂ιк ωυяqυη γє∂ιк ιšγαη єттιк нαγαтι кєη∂ιмιzє zєнιя єттιк ωє šσηυη∂α αηℓα∂ιккι вιz ηє єттιγšєк кєη∂ιмιzє єттιк ćυηкι вιz кαяšιℓιкšιz šєω∂ιк..

44. duanLa yaşaMadım ki beDDuanLa öLeyiM ( isyankar serseri )

45. " "Sırtından vurana kızma, ona güvenip arkanı dönen sensin. Arkandan konuşana da darılma, onu insan yerine koyan yine sensin.. "

46. TaBaNcA bIcAk BIzE OyUnCaK KeLePcE Kol sAaTiMiZ CeKeDiMiZi SaRTaR yAtiRiZ aMa inSaNl''IgImIzi AsLa CuNkI BiZ K@NYa''LiyIz

47. HaYaT BENiM ÖMüR BENİM HAYAT BİR FİLM YONETMENİDE BENİM HAK EDENE ROL WERİRİM HAK ETMEYE DE YOL WERİRİM .... ANTEP 27

48. Hayat Buysa Üstü Kalsın

49. insanların yaptıgı sahte para kadar paranın yaptıgı sahte insanlarda var be güzelim

50. üç kuruşluk insana beş kuruşluk dégér vérirsén kalan iki kuruşlada séni satar ANLAYANA GÜZELİM

51. alem oyuncu olmuş sokaklar sahne sevdiğimn bir kız vardı oda olmuş kahpeeeeee

bizim gibiler sevmeyi bilmez demişler sorun bakalım serseri görünümlü piçler sevmeyi kimden öğrenmişler.........

52. bizim farkımızı varlıgımızda farketmediyseniz yoklugumuzda farketsenizde farketmez farkı farkta arayanlar farkı bizde bulsalar yine farrketmez aynı olurrrrrrrrrrrrrrrr...

53. 'haηidєяdiη γa кiмSє dσLduяaмaz Sєηiη γєяiηi, σ γüzdєη мi кσγηuηa aLdıη hєяqüη aγяı вiяiηi ? aмa вaк Şiмdi тaкdiя єттiм Sєηi, Çüηкü hiς кiмSє вuкadaя кıSa Süяєdє кєяhaηєγє Çєωiяємєzdi кaLвiηi.

54. güneş gibisin seni gördükçe ısınır kalbim

55. Bir dilek hakkım olsa benim için birşey dilemeni isterim seni sevdigim gibi beni sevmeni dilerim

56. 40 fırın ekmek yesende farketmez hamurunda yok delikanlılık...

57. Bizde Serik liyiz...Ne kralı ne alayı ölümüne SeveriZ...

58. Kıza gümüş takılmaz erkeğe hava atılmaz biz urfalıyız gardaş bize şekil yapılmaz..!

59. benim SilGİM HEP kalemimden önce bitti ÇÜNKÜ ... kendi dogrularımı yazıcağım yere TUTTUM başkalarının YALNIŞLARINI sildim.........

60. Ha şayet bir gun karım olursan anama baktığım gibi bakar allah.a taptığı gibi taparım ha şayt dudağında ruj arkanda pujt gorursm ananı siker benzin dokup yakarım yzan: Duygularım duman altı

61. Bizim adımız ezanla başlar selayla biter isteyene degil alayına gider biz bazen delikanlı bazen serseıyız edebıyatın bıttıgı yerde edepsizlik başlar insanı en kolay aldatan sevdıgıdır en kolay aglatan dostlarıdır bu dunyada kimseye guvenme unutmakı beyaz gulun golgesı bile siyahtır...

62. delikanlılık bıcak sallayıp adam dövmek değil evine 2 ekmek ***ürmektir..

63. FaRKıMı FaRKéTTiN yA aRtIk FaRKéTMéSéNé FaRKéTMéZ...

64. Cefasını Benim Çektiğim Aşkın Sefasını Başkası Sürecekse "SİKERLER" Öyle Aşkın Izdırabını...!

65. FarkLıyız güzeLim BiLiyoruz ! kahpLiğe aLışamasakTa güLüyoRz ! şeytanLarn koL gezdği Bu semTTe, Biz azRaiLin şereFine içiyoRuz
    "BoRNoVaLi"

66. Öpme beni alkol kokarım,
    Tutma elimi emanet sanarım
    Romantizm bilmem "mevzu" yaparım
    Bakma öyle güzelim
    Kafama göre yaşarım..!
    "BoRNoVaLi"

67. HAYATA DEĞER BİR YAŞAM, SEVMEYE DEĞER BİR AŞK, DOSLUĞA DEĞER BİR ARKADAŞLIKTAN ASLA VAZGEÇME NE EKSİK NE FAZLASINA ARA VE SENİ ÜZENLE ASLA UĞRAŞMA. MUTLULUĞUN PEŞİNDEN KOŞSUN VE HAYATTA ÖYLE MUTLU OLKİ GÖZLERİNDEN AKAN BİR DAMLA YAŞ ARAYIPTA BULAMAYANLARIN SADAKASI OLSUN...!
    "BoRNoVaLi"

68. SEN YORULMA BEN GİDERİM. SİLAHI ÇEKİP VURMANA GEREK YOK SENSİZ ZATEN BİTERİM SENİ SEVERKEN SANA SORMADIM Kİ DANIŞMADIM Kİ ŞİMDİ SENDEN UNUTMAK İÇİN YARDIM DİLİYİM KAFANA TAKMA AÇILAR BENİM İÇİME ATAR GİDERİM BE GÜLÜM...!
    "BoRNoVaLi"

69. KALBİN AYRILIKLA DEĞİL, SEVDALARLA DOLSUN, ACIYLA DEĞİL MUTLULUKLA YORULSUN. BİR ÇİCEK DEĞİL TÜM ÇİCEKLER KÖLEN OLSUN, DİLDEN DEĞİL GÖNÜLDEN BİRİ OLSUN Kİ ADAM GİBİ SEVEYİM BE ...!
    "BoRNoVaLi"

70. SimDi HeR DamLa qöz YasıMDa Seni BoquYoRum SessizCe ... YiNeDe BeKLiYoRuM HaNi SöZ VeRMiSTiN AsLa VazGecMeM DiYe .. BaK SeN SöZüNDe DurMaDıN aMa BeN DuRuYoRuM SeNDen AsLa VazGecmeYeceqiM AsLa !! Senin YoqLuqunu BiLe SeviYoRUM...!
    "BoRNoVaLi"

71. ܓCehennem bekçisi sorar ;
    ܓbu ne yapmış ?
    ܓöLdürmüş .
    ܓAtın ateşe yansın !
    ܓbu ne yapmış ?
    ܓkesmiş .
    ܓAtın ateşe yansın !
    ܓEee bu ne yapmış ?
    ܓSevmiş .
    ܓßırakın o Zaten yanmış
    "BoRNoVaLi"

72. unut dediler unuttum seni degil unut diyenleri.GÜLÜM.

73. sana söylüyorum çok bilmiş hayat AMEDliyiz yılmayız alayına inat !!!!!

74. DÜNYA DELİKANLI OLSAYDI YUVARLAK OLMAZDI......zazam 12

75. eger bir ğün deniz kenarında bir liseli gorursen yakasız gomlege kravat takan sıgarasını tersten yakan bırısını gorursen benı hatırla nick azraillll38

76. Arkadaşlar sizlerden rica ediyorum Türkçemizi koruyalım .
    Çünkü Atam bize ''ya'' kelimesini ''yha'' diye öğretmedi ...
    Türkçemize sahip çıkalım . Değilse uçup gidecek . Saygılarımla .

77. beni bırakıp gittin ya...DİLERİM TANRIDAN GÜLMESİN YÜZÜN GÖNLÜNE EŞ OLSUN DERDİN VE HÜZÜN HUZURA ERMESİN BENLİĞİN ÖZÜN ÖZLEYEN ARAYAN SORAN OLMASIN ACILAR BİTMESİN ÇİLEN DOLMASIN GÖNÜL YARALARIN DEVA BULMASIN SEVGİDEN ŞEVKATTEN MAHRUM KALASIN EŞİNDEN DOSTUNDAN HEP AH ALASIN CENNETTEN KOVULAN TEK KUL OLASIN. beni bırakıp gittin ya...!!

78. Melek gelir hava atar felek gelir şaka yapar ben hayata rest cekmişim azrail gelse kac yazar

79. Esrar dolu cüzdanım gidiyorum kumara kaybetmişim dünyamı gülüşüm on numara

80. Biz ne loş ışıklar altında mini etekli kızlarla dans etmeyi bilmesekte yağmurlu havada kendi mahallemizde delikanlı gibi sevmesini çok iyi biliriz.....

81. çekmiş cigarayı gözleri kanlı geziyor zonguldak mevkinde bu delikanlı konulda 3 5 santim faça yarası oda kahpenin son hatırası....

82. Biz kırıkkaleliyiz susarsak güneş donar konusursak ay yanar isyanımızda kıyamaet kopar ama birini sevdiğimiz zaman yüreğimizden kan akar

83. Güneşin battıgı yerde mutsuz bir kalp görürsen bilki o seni özlemiş benim kalbimdir gülüm....

84. Olmasada cebimizde paramız
    her kahvede masamız
    her kavgada şeklimiz
    her kızda bi resmimiz vardır ..!

85. nice delikanlılar dördük kolunda kız cebinde emanet arkası sürü raconu kahbelik yürüyüşü sahtelik kalbi var ama yüreği yok 01adanalı01

86. '' İnanıyorsan Savunduklarına, Arkasında Duracaksın...Gerek Yok Cellada Çıkarıldığında Darağacına, Tabureye Sen Vuracaksın!''

87. biz ankaralıyız hal hatır sormayız bizler mert babaların delikanlı evlatlarıyız. ankara merkez rahat olsun herkez

88. Zar atmam şansa inanmam ortada bir şans varsa onuda ben yaratırım.ankara merkez kafasına göre herkez

89. Köşe Başında Sensizliğin Tribiyle Asılırken Dumana ,
    Yaşlı Teyzenin Sesiyle İrkildim .. " Oğlum Yazık Değil Mi Gençliğine
    , Niye Zarar Veriyosun Be Kendine ?" ..
    Arkada Çalan Şarkı Herşeyi Gayet İyi Açıkladı :
    " Siz Benim Neden İçtiğimi NEREDEN BİLECEKSİNİZ..!(
    FİKO ERHAN)
    facebook:fiko erhan

90. gün gelecek devran dönecek kahpe felek bizede gülecek senmi vardın şimdiye dek
    tek tabancada yaşar bu yürek...

91. çekeriz emaneti bozarız adaleti mahallemizden geçilmez elimizden su içilmez
    biz ahlat çocuğuz bize raconkesilmez

92. Kadere rest çektim isyanlardayım...

93. siyah sevdiğime bakma içimde gökkuşağı var beni diğer kızlardan sanma benim farklı bir karizmama var

94. alaca karanlıgı sevmem ben ya gece yada gunduz olmalı kursun dedıgın ya namluda durmalı ya da ınsanı tam kalbınden vurmalı sevgı dedıgın ya yurekten olmalı ya da hıc olmamalı ben bunu bılır bunu soylerım sevmek dedıgın nedır kı hayalmı gercek mı bizde sevgı gercekten bıle ote sızde sevgı cepte bızde ıse yurekte sizde askım lafı ıkı dudak arasında bızde ıse yurekte bız sevdıgımız ıcın dagları denızlerıevrenı bıle asmısız senın sevgın nedırkı guzelım bız sevdıgımızın bır damla gozyası ıcın olumu bıle goze almşız bızım sevdıgımız gel dedıgımız zaman gelen gıt dedıgımız zaman arkasına bakmadan kaslarını catmadan gıdendır sımdı sen dıyeceksınkı cok bos konusuyorsun dogru seven ınsan hep bos konusurya cunku o senı sevıyorya senın ıcın mecnunolmus collere dusmus ferhat olup dagları delmıs hıc onemlı degıl sence onemlı olan nedırkı senı sevmem mı yoksa askın nasıl oldugunu soylememmı ama oyleya benım gıbı bır ınsan sana ne soylesınkı sence ben yıkık bır vıraneyım benım sevgım boyle guzelım benım sevgımı kabul edersen boyle etmessen gulu gule.........

95. bız bu hayatın degırmen taslarında ogutulduk cakallar sofrasın da yemek yedık ama cakallarla bır olmadık dogruya yalan yalana dogru deyıp hıc kımseye yalakalık yapmadık yerı geldı ac kaldık yerı geldı dısarda kaaldık ama kımsenın namusuna malına yan bakmadık ama bu alemde anladıkkı ........neyse

96. bu aksam yıne yas doldu gozlerım bırden sen aklıma ve ısyan ettım ben nasıl sevdım senın gıbı bır zalımı dıye ve anladım kı aslında sevgı yalanmıs bu koca dunyada sevgı denen bı sey yokmus aslında gercek olan acı ama para gercek sevgıler satılıga cıkmıs acık artırmada ve bu acık artırmada kaybeden hep ben oldum

97. AGLAMA YI BİL
    GÜLME Yİ UNUTMA
    SEVMEYİ BİL
    SEVMEDEN
    YAPMA
    HATIRLA
    DEMİYRUM BENİ
    UNUTMA
    GÜLMEK
    GÜLLERİN
    YILDIZLAR
    GECELERİN
    MUTLULUK LAR
    senin olsun?????????

98. hastasıyız dede

99. Bize Doktor Değil İmam Lazım:)

100. KrAlLaR gİbİ YaŞaYıP KöPeKlEr gİbİ ÖlEcEgİmE kÖpEkLeR GiBi yAşAr KRALLAR gİbİ ÖlÜrÜm...

101. alemi alem yapan 3 5 tane cakalsa bize krallık yakışmaz

102. gidene üzülme sevseydi gitmezdi.
    glne sevinme oda başkasındn geldi...

103. Hayat olmuş artist bense yönetmen istediğime rol istedipğime yol verrriimm.... Adanalıı kemalll

104. Cepimizde çarşaf elimizde cigara belimizde sallama mest olmuşuz sokataaa.

105. beyaz gülün bile gölgesi siyahtır ...

106. Kayıtsız Üye Nickli Üyeden Alıntı
    ezanla başlar selayla biter mahallemizde geçilmez elimizden su içilmez biz orta mahalle çocuğuyuz bize rejon kesilmez...
    paşam o öyle deil bizim adımız ezanla başlar selayla biter,biz yavuzlar çocuğuyuz seklimiz yeter,biz doğarken zengin zübbeleri gibi düğünle değil ayetel kürsü ile doğduk........(((((selo38))))

107. Misafir Nickli Üyeden Alıntı
    İneriz Çamlığa Bağlıyız Esrara ne Kadar Delikanlı Varsa Bekleriz Kaynarcaya ...!
    gelirsen istanbula baglarsın mantara tetık düşer alem biter bu deli çoçuk ozaman biter

108. Bu hayatta ne varsa kahpelik gelenle kalıp gidenle üzülmek sonuçların bilinip cevaplarla yetinmek

109. sevme benı kızım toz toprak kokarım şarkı turku bılmem şiir yazarım elini uzatma sakın sılah dıye tutarım gırme ruya ma kafana sıkarım çünku ben Allah ına kadar DIYARBAKIR çocuhuyum...

110. seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar çekici ve güzelsin ama aranızda tek bir fark var onlar milyonlarca sen birtanesin&&

hayatıma anlam katan her olay "özel"dir
    beni hayata bağlayan aslında bir "mucizê"dir
    önüne geçemdiğim tek şey "kaderim"dir
    bide sevipte vazgeçemediğim var oda sensin

elimide jilet önümde bilek kesiyorum ama arkamdan kim üzüleçek

seni yerlere yazdım rüzgar götürdü
    seni bulutlara yazdım yağmur götürdü seni kalbime yazdım ordan kimes söküp alamaz

seni sevdiğimi azraile bile söyledim o yüzden sensizim

111. piskopatlıkla alakası yok dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim..!
    ((Vefasız Alem))

112. baran şine Nickli Üyeden Alıntı
    sevme benı kızım toz toprak kokarım şarkı turku bılmem şiir yazarım elini uzatma sakın sılah dıye tutarım gırme ruya ma kafana sıkarım çünku ben Allah ına kadar DIYARBAKIR çocuhuyum...
    sana burdan bı sıkarım bakırdan lehıme donersın

113. uyduramadın havasına gel otur ÜNYE linin

114. konyalı olsan ne olur la sen bide adana tarafına gel biz sizin gibi delikanlıları çok gördük daya yersiniz ama erkekligide bir türlü daya yediniz halde uslanmazsınız koçum o yüzden bırak bu ayakları

115. -Yazın Kar Yağdı
    Benim Başıma Acımadın
    Gülüm Sen Göz Yaşıma-
    ..................................
    ölmekten korkmadım senin
    senin lanet aşkından korktuğum kadar
    ............................................

116. mustafa_66_1990 Nickli Üyeden Alıntı
    Güneşin battıgı yerde mutsuz bir kalp görürsen bilki o seni özlemiş benim kalbimdir gülüm....
    has adammışın abi hhhhhhhhhaaaaaaaaaaa :)

117. ağır oL pAşAm Bu KaLpTe ZoRDuRRRRRRRRRR YşMMMMMMMMMM KadERsiziz ABisiİİİİİİ

118. sensiz hayat yerin dibine batsın : (

Bu konuyu beğendiniz mi?

Delikanlı ve Harbi Damar Sözler konusunu değerlendirin.
Şu ana kadar 5 üzerinden 3,90 puan aldı.
Toplam: 48 kişi oy verdi.

•  

Bu Konu için Etiketler

baba sözler, damar resimli sözler, damar sözler 2013, damar sözler facebook, damar sözler sevgiliye, delikanli sozleri, delikanlı, delikanlı kız sözleri, delikanlı sözleri, en damar sozler, güzel sözler, harbi damar sözler 2013, harbi damar sözler kısa, harbi delikanlı sözler, harbi serseri sözleri, harbi sözler kısa, harbi sözleri kısa, kral harbi sözler, kral sozler, kısa serseri sözleri, ozlu sozler damardan, sert abi sözleri 2013