|   | ||||||
| Kayıt ol | Downloads | Tüm Albümler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | Videos |
Oyun Hileleri içinde Özel Counter Şifreleri konusu , Görünmezlik ve aynı zaman serbest bakışta ilerliyomuş gibi oynama:waypoint on noclip ışınlanma şifresi(başladığın yere gndriri seni):waypoınt teleport uçma şifresi:sv_gravity 100 silah kalınlaştırma şifresi:interp ucarak yürüme:sv_airac tab botların eline maytap verir:omg ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
Özel Counter ŞifreleriGörünmezlik ve aynı zaman serbest bakışta ilerliyomuş gibi oynama:waypoint on noclip ışınlanma şifresi(başladığın yere gndriri seni):waypoınt teleport uçma şifresi:sv_gravity 100 silah kalınlaştırma şifresi:interp ucarak yürüme:sv_airac tab botların eline maytap verir:omg itsnewyea botlar parlar:omg itstronisback özel bir oyun menüsü cıkar:+commandmenu Oyundaki botların izlediği yolları çıkarır:waypoint on Oyundaki terörist botlar kırmızıya, anti terörist botlar maviye dönüşür:omg tronisback Botlar hayalet olur.:omg imhaunted Oyundan belirttiğiniz kişiyi atar:kick x Silahı sağ elinize alır:setinfo lefthand 0
__________________ | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Seyirci Üye | yya beyler ben c-s 1.6 takılıyom bazı serwerlerde sifreli oynuyolar bende yazıyom ama aktif olmuyo lutfen yardım edin... şimdiden teskrler ya beyler c-s 1.6 takıldıgınız guzel serwerler varsa ıp verin... tskler Konu *Thoth* tarafından (18-06-2008 Saat 17:03 ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood yasak |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Seyirci Üye | pff yaa ben bu şifreleri yazıyom hiç bişi olmuyo yasıl aktıf hale gecırcez ltfn yardım edin... herkes şifreyle oynuyo bazı sewerlerde ben bakıyom :( pff nie kimse bi cvp vermiyo yaaa Konu *Thoth* tarafından (18-06-2008 Saat 17:04 ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood yasak |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|