Atatürk' ün Müzik İle İlgili Sözleri

- Konu Toplam: 25540 kez okundu ve konuya toplam 43 kez yorum yapıldı.
+ Yorum Yaz

1. Atatürk' ün Müzik İle İlgili Sözleri

Müziği toplumun temel kültür değerlerinden biri olarak görüyordu. Türk ulusunun yücelmesinde başlıca hareket unsuru olarak ele alıyordu.ATATÜRK'ÜN bu konudaki görüşleri ve sözleri :

"Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından birisi kopmuş demektir"

Atatürk' ün Müzik İle İlgili Sözleri

"Biz Batı musikisini saygıyla dinlediğimiz gibi , bizim musikimiz de bütün dünyada saygıyla
    dinlenilecek bir halde olmalıdır."

"Efendiler! Hepiniz milletvekili olabilirsiniz! Bakan olabilirsiniz! Hatta Cumhurbaşkanı ola-
    bilirsiniz!Fakat sanatkar olamazsınız!"

"Bir ulusun yeni değişikliğinde ölçü , müzikte değişikliği alabilmesi , kavrayabilmesidir."
    "Hayatta müzik gerekli değildir.Çünkü hayat müziktir.Müzikle ilgisi olmayan varlıklar insan
    değildir.Eğer söz konusu olan hayat insan hayatı ise müzik mutlaka vardır.Müziksiz hayat zaten var olamaz.Müzik hayatın neşesi , ruhu , sevinci ve her şeyidir.Yalnız , müziğin türü üzerinde düşünmeye değer."

"Bir millet sanat ve sanatkardan yoksunsa , tam bir hayata sahip olamaz."

2. Atatürk' ün Müzik İle İlgili Sözleri

konusunda aradığınız bilgiye ulaşamadıysanız, diğer konularda arama yapabilirsiniz.

3. bence güzel konu ellerinize sağlık ödevi olana iyi olur şunu sorucam sadece 4 veya 5 tanemi söz söylemiş bunu öğrenmek isterdim bir araştırıyım

4. çok az söz var arttırırsanız gelenler daha rahat araştırma ya da ödev yapabilir!!! :D .D

5. bence güzel olmuş. diğer sitelerde hep aynı sözler vardı burda farklıu ödevimi kurtardınız saolun

6. hayat bize güzel

7. arkadaş doğru söylemiş benim de ödevim vardı

8. aynen benimde

9. Evet Çok güzelll

10. benim de ödevim vardı yarı sağolun

11. Evet.Burada değişik şeyler buldum ve bu hoşuma gitti.

12. aynnn müzik performans dergisi

13. Misafir Nickli Üyeden Alıntı
    çok az söz var arttırırsanız gelenler daha rahat araştırma ya da ödev yapabilir!!! :D .D
    dogruuuuuuuuuuuuu

14. çookkkkkkk iyi oldi ödevciklerime

15. Bence yeter

16. bana atatürk ün müzik hakkında düşünceleri lazım.maddeleyerek...

17. Misafir Nickli Üyeden Alıntı
    çok az söz var arttırırsanız gelenler daha rahat araştırma ya da ödev yapabilir!!! :D .D
    Kesinlikle katılıyoruum :D

18. ya bu site yapanına teşekkür ediyorum pazartesi günü gitçek iyi ki bu siteyi bulmuşum

19. çok az olmuş daha çok olsa daha iyi olurdu

20. hep aynı cümleler bana başka lazım

21. sayenizde ödevimi yapamadım saolun yani insan daha çok söz yazar

22. arkadas basınla ilgili sözler çıkmıyor sizin sitede ama müzikle ilgili sözler güzell :D

23. EN hakiki.murşit ilimdir

24. benimde müzikten ödevim vardı biz fülüt çalamıyoruz diye hoca bize böyle ödevler veriyor bizim hocamız kadın turuncumsu bir saç rengi var <3 <3 <3

25. aga saoll :D ama müzikle ilgilimi

26. bence çok güzel olmuş işime çok yaradı

27. BeNiM dE öDeViM vArDı

28. benimde ödevim vardı

29. iyi idi ama çoğaltın!!!!!!

30. süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrx

31. çok iyi oldu müzik ödevimde bana çok yardımcı oldu teşşekkür ederim

32. çok işeme yaradı

33. Çok kısa bence biraz daha çok yapın

34. teşekkür ederim

35. Fena değil ama ödevimi kurtarmaya yetmezzz. Biraz daha arttırılabilir. Lütfen!

36. ya çok az ayrıca sanattan bahsetmiş ben müzik sözleri arıyorum müzik performans ödevime azcık bi yardımı dokundu yinede saolun.

37. bu siteyi sevdim ama örnekler biraz az olmuş!!!!!

38. Misafir Nickli Üyeden Alıntı
    çok haklısın

39. aynen benimde herkez gibi ödevim vardı....

40. bence çok güzel olmuş :)

41. bence daha fazla söz olabilirmiş

42. benımde odevım vardı

43. bence hiç olmamış bok gibi olmuş sınmıslar üstüne

44. çooooookk teşekkür ederim atatürkü hala yaşattığınız için sizzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çooooooooooooook sevvviiiiiiyooorrrrrruuuummmmmmmmm

45. odevimi sizin sayenizde yaptim

Bu konuyu beğendiniz mi?

Atatürk' ün Müzik İle İlgili Sözleri konusunu değerlendirin.
Şu ana kadar 5 üzerinden 3,36 puan aldı.
Toplam: 83 kişi oy verdi.

•  

Bu Konu için Etiketler

atatürkün müzik ile İlgili söylediği sözler